torstai 18. toukokuuta 2017

ALGA MARISJuuri nyt haaveilen kesälomasta, aurinkoisista päivistä, hitaista aamuista ja kepeistä kesämekoista. Onneksi kohta on taas viikonloppu ja kesä sekä kauan odotettu loma häämöttää ihan nurkan takana. Kesäkengät on hankittu ja keveitä mekkojakin löytyy kaapista. Mitä lähemmäksi kesä tulee sitä enenmän huomaan ihastuvani ihan kummallisiin juttuihin, kuten nyt vaikkapa punaiseen. Kauhistus. Punaista näkyy aika paljon kaupoissa, trendiväri siis, mutta en olisi ikinä uskonut, että itse haaveilen punaisesta. Täytyy vaan yrittää pitää pää kylmänä ja ihastella sitä muiden yllä. Talvella oman tyylin ja värimaailman pitäminen on paljon helpompaa, kesällä taas sortuu kaikkiin kummallisuuksiin, joita sitten syksyllä ihmettelee.

Kesään valmistaudun myös suojaamalla ihon auringolta hyvissä ajoin. Inhoan eniten sitä, että kasvot ovat ruskettuneet, kun muuten on ihan valkoinen. Näyttää todella hassulta, niinpä yritän suojata kasvot mahdollisimman hyvin. Blogin kautta saatu ALGA MARIS kevyesti sävyttävä aurinkovoide onkin uusi suosikkini. Voide suojaa auringolta, antaen samalla kevyttä päivetystä. Voiteen suojakerroin on 30. ALGA MARIS aurinkosuoja tuotteet ovat luonnollisia ja tehokkaita vaihtoehtoja kemiallisille tuotteille. Tuoksu tässä sävyttävässä aurinkosuojassa kasvoille on todella miellyttävä, eikä se jätä ihoa valkoiseksi. Voide levittyy iholle kuin mikä tahansa päivävoide, myös peittäen ihon virheitä. Itse olen nyt käyttänyt voidetta kasvovoiteen päälle ja levittänyt sitten päälle normaalin meikin. Todella toimiva kombo. Vapaa-aikaan voide riittää yksinään tuomaan kevyttä väriä ja suojaamaan ihoa auringolta. Tämä on kuulkaa oikeasti mielestäni parempi kuin yksikään kokeilemani kemiallinen aurinkosuoja kasvoille. Taidan olla jo aikalailla koukussa luonnonkosmetiikkaan.

No nyt on aika mennä nukkumaan. Kaikenmaailman voiteiden lisäksi uni on tärkeä kauneudelle ja ihan muutenkin jaksamiselle. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille !


* Tuote saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Alga Maris kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kesän tulo herättää kyllä kaikenlaisten heräteostosten halun;) Vielä olen mieleni malttanut ja uskon kyllä, että pahempia sortumuksia ei tule.
  Ihanaa viikonloppua, Sara - kesä on jo ihan ovella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, eri tavalla kuin syksyllä ;)

   Kiitos samoin Lady <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig