maanantai 6. maaliskuuta 2017

WHAT I WORE


Viikonloppuna kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Tallinnassa. Ja tottakai ihastuin viehättävään kaupunkiin. Matkasta tulossa vielä juttua erikseen, mutta näissä kuvissa vähän tunnelmia kaupungilta ja asua. Kuvia napsin aikamoisen määrän, vaikka ehdimme käydä oikeastaan vain vanhassa kaupungissa ja keskustassa. Päivä oli hurjan kylmä, joten oli hyvä, että nappasin viime hetkellä mukaan neuleen. Asu nyt on muuten aika tavallinen, mutta pitkästä aikaa laiton jalkaani Won Hundredin farkut. Jotenkin olen ihan kyllästynyt pillifarkkuihin, käytän niitä melkein aina arkisin ja viikonloppuisin tekee mieli pukeutua sitten johonkin ihan muuhun. Miten sinun viikonloppusi sujui ? Kivaa alkanutta viikkoa !


Parka coat McQ Alexander McQueen // cashmere knit S.Marlon // shirt Weekday // jeans Won Hundred // leather ankle boots Zara // bag Alexander Wang // sunnies Furla *


* Saatu blogin kautta


Share:

10 kommenttia

 1. No, hyvä että Suomesta löytyy joku toinenkin, joka on käynyt vain kerran Tallinnassa. Minä kävin ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten ja ihastuin vanhaan kaupunkiin. Nuo aurinkolasit ovat kyllä tosi tyylikkäät. Eikä asussakaan mitään valittamista. Mukavan rento kaupungilla kiertelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus lähellä on kaukana ;) Vanha kaupunki oli todella kaunis ja nyt kun olen kerran käynyt, niin varmasti menen uudestaan.

   Kiitos Saara :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen matka-asu ja farkut näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 3. Näytät niin hyvältä. <3 Aurinkoista viikkoa Sara <3

  VastaaPoista
 4. Itsekkin kävin ekan kerran Tallinnassa viitisen vuotta sitten, sen jälkeen onkin tullut käytyä ahkerasti. Ei sen tähden, että tykkäisin paikasta vaan ihan sikis, että haluan pois Suomesta ja sinne pääsee nopeasti ja halvalla.
  Viikonloppuna meillä nautittiin kirppistelystä ja ilmaisosastojen löydöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinnaan tosiaan pääsee nopesti ja halvalla :) Varmasti menen uudestaan, enhän ehtinyt nähdä kuin murto-osan.

   Kuulostaa kivalta viikonlopulta :)

   Poista
 5. Taitaa tosiaan olla "niin lähellä, mutta silti niin kaukana". Itse tosin olen käynyt vuosien varrella Tallinnassa vähintään toistasataa kertaa. Suurin osa on ollut työmatkoja, mutta välillä myös ihan huvin vuoksi. Kaupungissa on mm. lukemattomia hyvä ravintoloita ja kiinnostavia paikallisia muoti- ja kosmetiikkamerkkejä. Tällä viikollakin olin pe-la Tallinnassa, työsioissa taas.

  Seuraavilla reissuilla kannattaa käydä myös vanhan kaupungin ulkopuolella vaikka Tellisikivellä, Kalasadamassa ja Koplissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Minulla oli tietysti vähän ennakkoluuloja Tallinnan matkoista ;) Nyt ainakin vaikutti ihan rauhalliselta. Toinen syy, etten ole käynyt on se, että kun asuin pitkään poissa Suomesta ei lomilla tullut mieleen lähteä meren tuolle puolelle.

   Löydettiin aika kiva ravintola ja juttua siitä sekä matkasta muutenkin tulossa vielä :)

   Ehdottomasti aion mennä uudestaan ja käydä kaikissa mainitsemassasi paikoissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig