sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

SpecsaversXivanahelsinki


Viikolla ehdin käväisemään Specsaversin pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin uusi Ivana Helsinki-kehysmallisto. Mallistoa olivat meille esittelemässä Specsaversin tuotejohtaja Tanja Korteniemi ja Ivana Helsingin Paola Suhonen. Specsavers juhlistaa mallistolla 10-vuotiasta taivaltaan Suomessa. Juhlavuoden malliston on suunnitellut Paola Suhonen, joka kertoo mallistosta näin ´´ Tämä mallisto on naisille, joilla on mielipiteitä, tyylitajua, maalaisjärkeä. Tämä mallisto on meille suomalaisille naisille .``Mallistoa esittelemässä olleilla malleilla oli tietysti yllään Ivana Helsinki mekkoja, joita ihastelin kehyksien lisäksi. Innostuin kokeilemaan eri silmälasikehyksiä ja sekä Pian että minun mielestäni sopivimmat olivat nuo kuvassanikin näkyvät mustat pyöreät lasit. Olen sovittanut aika monia pyöreitä kehyksiä, mutta vasta nämä tuntuivat omilta. Ivana Helsinki-kehysmallistossa on myös tosi makeita pilottimallisia kehyksiä ja kahdet aurinkolasit. Mallisto tulee myyntiin Specsaversin liikkeisiin ensi viikolla. Käykäähän tutustumassa. Suloista sunnuntaita !


Share:

4 kommenttia

 1. Voi pahus - nyt tuli silmälasikuume! Ja minun lasini maksavat maltaita: monitehot, ohennus ja muut käsittelyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallisto oli kyllä ihana, nuo pyöreät lasit houkuttaisivat. Niin, kehykset ovat vain pieni osa lasien hinnasta ja usein se halvin osa ;)

   Poista
 2. Mallisto oli kieltämättä ihana, kävin juuri tänään säätämässä aurinkolasit omiin kasvoihini sopiviksi. Oli tosi hauska törmätä kasvotusten, toivottavasti nähdään taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tykkäsin monista malleista ja aurinkolasit on tosi makeet :)

   Oli kiva tavata, varmasti nähdään taas :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig