lauantai 11. maaliskuuta 2017

WEEKENDVoisin melkein hyppiä ilosta; onhan viikonloppu ja auringonpaiste. Viime viikolla en ehtinyt/jaksanut edes blogia päivittää. Silloin olen ihan oikeasti väsynyt/kiireinen. Viime viikonlopun Tallinnan matka vaikutti tietysti myös jaksamiseen viikolla. Tarvitsen näköjään sen yhden chillailu päivän rennosti kotona, tekemättä mitään. 

Loppuviikosta meninkin joka ilta tosi aikaisin nukkumaan ja siitä syystä olo nyt varmaan onkin tosi energinen. Niin ja tietysti koska aurinko paistaa. Tämän viikonlopun aion pyhittää siivoukselle ja sisustukselle. Siivoaminen on paljon kivempaa kun siihen lisää tuon sisustusjutun-eikö vain ? Lisäksi aion tietysti kuvata, käydä lenkillä ja käyttää museokorttiani. Aika kiva viikonloppu tulossa.

Kuvan paita on muuten KappAhlin ja tullut myyntiin 6.3 liikkeisiin. Asukuvaa paidasta näkee täällä. Vaalean rosa on oma lempparini keväisin ja palaan siihen joka vuosi. Farkunsinisen, mustan, harmaan ja valkoisen kanssa upeasti sopiva väri. Kokonaan valkoiset Addut ostin jo talvella, saadakseni varmasti haluamani mallin, värin ja oikean koon. Kadulle en ole niilä vielä uskaltaunut, mutta ehkä jo ensi viikolla ?

Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi ? Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille !


* Toppi ja kynsilakka saatu blogin kautta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig