sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

BEDROOMViikkosiivouksen yhteydessä toteutin pitkäaikaisen haaveeni, siirsin sängyn ikkunan eteen. Pinterestissä olen ihaillut monet kerrat makuuhuoneita, joissa sänkynpääty on ikkunan edessä. Minusta se on kivan näköistä. Ihan kaikkiin makuuhuoneisiin tämä ratkaisu tuskin sopii ja parhaimmillaan se on silloin kun ikkuna on kaunis. Meidän koti on 50-luvulla rakennetussa talossa ja ikkunat ovat suuria. Kaikkien ikkunoiden edessä on lisäksi ikkunalaudat, jotka on niin tukevasti kiinni, että niillä tosiaan voi pitää vaikkapa tuollaisia lehtikasoja kuten itselläni. 
Samalla lähti verhot ja sängynpeitto pesuun/pesulaan ja ne saavatkin olla poissa koko kevään ja kesän. Keäsn ajan sängynpeittona voi toimia kaunis käsinkudottu villahuopa Marokosta. Vähän mietin pitäisikö tuohon sängyn eteen laittaa joku kaunis pieni vaalea matto ? Mitäs tykkäätte tästä ratkaisusta ? Suloista sunnuntaita !


Share:

10 kommenttia

 1. Niin kaunis ja aivan ihanat sävyt! Oon huomannut alkavani kaipaamaan pastellisävyjä kotiin. Kukkia pidemmälle en ole päässyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sama juttu, mulla onneksi löytyy noita vanhoja tyynynpäällisiä, jotka kaivan joka kevät esiin ;)

   Poista
 2. Kun olin vielä sinkku, itsellä oli myös sänky noin ikkunan edessä, tykkäsin hirveästi. Nykyisessä asunnossa tämä olisi kanssa pienin muutoksin mahdollista, mutta mies ei suostu, kulma vetää. Hänellä oli työpöytä hetken aikaa makkarissa ikkunan vieressä ja valitti talvisin vetoa, niin turha unelmoida, että saisin sänkyä siirrettyä noin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska juttu. Kuvistani varmaankin huomaa, että makuuhuoneessani ei asu miestä ;) Saan ihan itse päättää mihin sänkyni laitan :)

   Poista
 3. Kaunis makuuhuone! Ikkunalautoja kaipaan meillekin. Niitä ei ole eikä oikein edes saa laitettua niin että ne olisivat luonnollinen näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunalaudat on ihania. Kaipasin niitä edellisissä kodeissani, onneksi nyt on. Toisaalta pölyä saa sitten pyyhkiä ahkeraan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig