sunnuntai 19. helmikuuta 2017

KEVÄTTÄ KOTIIN

Lisääntyvän valon mukana tulee jokakeväinen sisustusinnostus. Meillä on aika valkoinen koti, ripauksella mustaa. Vuodenaikojen mukaan vaihtelen lähinnä koriste-esineitä ja tyynynpäällisiä. Viime aikoina olen innostunut uudestaan viherkasveista ja syksyllä meille muuttikin peikonlehti oliivipuun seuraksi. Tarkoitus olisi hankkia vielä muutama kasvi lisää ja ehdottomasti ne saviruukut. Viherkasvien myötä olen alnanut haaveilemaan myös vihreästä, kenties jopa kukkikkaasta tyynynpäällisestä. Ja onhan vihreä nyt myös vuoden värikin ja siksi super trendikäs. Luulisi sitä kaupoistakin löytyvän. 

Tyynyä en ole vielä edes ehtinyt käydä etsimässä, niin uusi haave se kukkatyyny on. Jotain uutta meidän olohuoneessa on ja se on tuo kuvissa näkyvä blogin kautta saatu Lidlin jalkalamppu, joka tulee myyntiin 23.2 eli ensi viikon torstaina. Lampussa on puujalat ja harmaa varjostin, sekä hurjan kaunis pehmeä valo. Tämän alla näkee myös lukea. 

Viikonloppu on taas kulunut ihan liian nopsaan. Olen levännyt ja nukkunut ihan hurjan pitkiä yöunia. Siivoillut vaatekaappeja ja järjestellyt kotia muutenkin. Rentoilua parhaimmillaan ja voisi jatkua pidempäämkin. 
Miten sinun viikonloppusi sujui ? Suloista sunnuntain jatkoa teille kaikille !* Lamppu saatu blogin kautta
Share:

10 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig