lauantai 18. helmikuuta 2017

WEEKENDKolme ihanaa asiaa : viikonloppu, auringonpaiste ja uudet aurinkolasit. Rakastan aurinkoa ja aurinkolaseja. Aurinkolaseja kuljetan mukanani melkein ympäri vuoden laukussani, sillä koskaan ei voi tietää milloin aurinko kurkistaa pilven takaa. No, ihan keskellä talvea aurinkolasit yleensä saavat/joutuvat olemaan kotona kaapissa, mutta nyt on taas se aika vuodesta, jolloin niille alkaa olla käyttöä.

Uudet aurinkolasini ovat Furlan ja saatu blogin kautta. Väriltään mustat ( tietysti ), yksityiskohtina vähän valkoisia pilkkuja sangoissa ja kultaa. Pyöreät ja isot. Tosi trendikkäät ja täydelliset kevään asuihin. Happy.
Viime viikko jotenkin hujahti ohi niin etten ehtinyt edes blogia päivittelemään. Työ tuntui vievän kaiken energian ja siksi olen todella iloinen viikonlopusta ja ensi viikolla häämöttävästä yhdestä lomapäivästä. Ihanaa. 

Aamuinen auringonpaiste ja muutama kiva tulossa oleva blogi juttu piristivät myös kummasti vähän väsynyttä mieltä. Ei sitä kovin kummallisia asioita tarvitse ollakseen onnellinen. Mikä sinun miletäsi piristää arjen keskellä ? Rentoa viikonloppua !


Sunglasses Furla ( saatu blogin kautta )

Share:

10 kommenttia

 1. Auringonpaiste piristää täälläkin ja saa arjen tuntumaan kevyemmältä. Ja aurinkolasit päällä kaikki asutkin on astetta koolimmat :-) Tosi kivat lasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta :) Aurinko tekee ihmeitä ja aurinkolaseissa asuista tulee astetta coolimmat.

   Poista
 2. Aah - olisi ihana leikitellä erilaisten aurinkolasien kanssa! Se ei valitettavasti käy - vahvuuksilla olevat moniteholasit maksavat maltaita ja olenkin jo vuosia käyttänyt normilaseissani tummuvia linssejä kun en jaksa vaihdella edes niitä yksiä vahvuuksilla olevia lasejani;)
  Aurinkoista viikonloppua, Sara <3

  VastaaPoista
 3. Aika makeet ovat!

  Komppaan edellistä Ladyn kommenttia noista vahvuuksista. Enää ei pysty leikkimään laseilla kuin ennen. Varsinkin, kun on tottunut nyt vahvuuksilla oleviin aurinkolaseihin.

  Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain ;) Harmi, että sataa lunta.

   Mullakin on lasit, mutta onneksi näen vielä ilman niitäkin :)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 4. Onpas kauniit. Kätevimmät mullekin ovat lasit vahvuuksilla. Pitäisi hankkia toisetkin aurinkolasit vahvuuksilla ihan vaihtelun vuoksi. Näen kauas hyvin mutta jos hankin kalliit aurinkolasit niin harmittaa kun pitää vaihtaa toisiin lukiessa.. Ikänäkö... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein odotan airinkoisia päiviä :)

   Kuulostaa aika hankalalta, aurinkolaseja on niin kiva vaihdella.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig