tiistai 21. helmikuuta 2017

KESÄMEKKOUlkona paukkuu taas pakkanen, eikä kesämekkoon pukeutuminen  aamulla edes käväissyt mielessä. Viikonloppuna sen sijaan pukeuduin jo uuteen Black Swan Fashionilta saamaani kesämekkoon saman merkin paksun neuletakin kanssa. Black Swan Fashionin vaatteissa parasta onkin, että niitä voi yhdistellä keskenään ja pukea edellisten kausien vaatteita uusien kanssa. Kätevää ja helppoa. Ja hei huomaatteko mekon upen kesäisen printin, joka minusta kyllä sopii näihin keväisen valoisiin päiviin upeasti. Yleensä en välitä printtivaatteista, mutta tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihana viidakko tunnelma tuossa kukkakuviossa. Joleen dress on muuten nyt myös myynnissä nettikaupassa. En malta odottaa, että saan pukea mekon sandaalien kanssa ja kulkea pitkin kesäisiä katuja. Ihan pian kevät ja kesä on täällä taas. Muita kesäkatuja kaipaavia ? Aurinkoista viikkoa !


Summer dress and wool cardigan Black Swan Fashion * // tights Wolford * // leather ankle boots Zara // suede heels Pura López


* Saatu blogin kautta


Share:

12 kommenttia

 1. Kaunis mekko, on varmasti aivan ihana vaate kesäpäivänä! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä niin odotan kesää. Täytyy nyt käyttää vielä neuletakin kanssa ;)

   Poista
 2. Oikein kiva mekko! Mikä tosiaan estäisi käyttämästä kesämekkoa talvellakin kunhan vaan muut vaatteet sen ympärillä ja alla ovat lämpimiä. Jotenkin minä en vain osaa käyttää mekkoa tai johtuuko se etten tarkene sillä talvella. Kesällä kyllä, kun sukkiksia ei tarvitse, mekkoa käytän. Ja sisällä kotona käytän trikoita ja paksua talvihametta :) Tykkäisin kyllä käyttää mekkoja läpi vuoden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   No mäkään en käytä mekkoa niinä kaikkein kylmimpinä päivinä, mutta kun lämpöä on yli -5 astetta niin tarkenen kyllä. Villamekonkin alle puen yleensä pitkän topin ja päälle lämmin takki.

   Poista
 3. Ihana printti! Minä olen myös aika "printtineutraali" pukeutuja, mutta tämä kolahti. Odotan kovasti keväisiä katuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana, ehkä siksi että tästä printistä mulle tulee mieleen entinen kotimaa ;)

   Kesäkadut, puistot ja terassit- cant't wait <3

   Poista
 4. Kesä tai edes kevät sais tulla jo :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko ja upea väriyhdistelmä - sopii sinulle!
  Olen itsekin käyttänyt yhtä kesäistä mekko myös talvella neuletakin/neuleen kanssa ja hyvin on toiminut. Onneksi ollaan menossa jo kovasti kevättä kohden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on varmaan toi vihreä väri, se on jotenkin niin mun väri :)

   Tykkään vaatteista joita voi käyttää ympäri vuoden, kätevää.

   Sieltä se kevät tulee ja valo <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig