lauantai 15. lokakuuta 2016

Wild Nutrition luonnolliset lisäravinteetSyksyn käydessä kohti talvea ja päivien yhä lyhentyessä on jokaiselle meistä tuttua uupunut olo. Ja silloin tulee helposti sairaaksi. Itse olen jo ottanut käyttöön lisäravinteet, joiden uskon auttavan. Wild Nutrition on itsellenikin uusi tuttavuus, kannattaa käydä kurkkaamassa nuo heidän sivut,siellä on paljon mielenkiintoista tietoa lisäravinteista ja brittiläisestä Wild Nutritionista.Wild Nutrition lisäravinteet ovat aidosti luonnollisia, 100 % ravinnosta koostuvia vitamiini ja hivenainevalmisteita. Heiltä löytyy tuotteita kaikien ikäisille ja moneen eri tarpeeseen. Vitamin C & Bioflavonoids tukee kehon immuunijärjestelmää ja kollageenituotantoa sekä auttaa lievittämään väsymystä ja uupumusta. Toisena tuotteena minulla on käytössä Zinc Plus, joka tasapainottaa hormonituotantoa, lisää vastustuskykyä ja ylläpitää luuston, ihon ja silmien toimintaa. Nämä kaksi tuotetta yhdessä ovat hyvä kombo estämään sairastumista ja pitämään kehon toimintakykyä yllä normaaliin tapaan, vaikka se talvi sieltä tuleekin. Wild Nutritionin tuotteita  Suomessa voi ainakin ostaa PUR nettikaupasta

Lisäravinteiden lisäksi olen ottanut käyttöön muitakin keinoja selviytyäkseni lähestyvästä talvesta. Niistä ihan ensinmäinen on uni, olen päättänyt nukkua enemmän ja takana onkin 9 tunnin yöunet. Olo on virkeä ja hyväntuulinen, jo yhden yön jälkeen. Lisää tätä. Hyvä ja riittävä uni on tärkeää kaikenikäisille ja auttaa pitämään myös sairaudet loitolla. Lisäksi se näkyy ulkonäössä, itselläni riittämätön lepo näkyy heti silmien alla.

Toinen täsmä-aseeni on tietysti ulkoilu ja liikunta. Talvellakin kannattaa liikkua ulkona päivittäin, raitis ulko-ilma piristää sekä lisää tietysti kylmänsietokykyä ja sehän on vaan hyvä asia. Pimeinä iltoina ei aina jaksa lähteä liikuntatunneille tai salille ja kannattaa silloin miettiä voisiko käydä viikonloppuisin päivänvalossa. 

Kolmantena tietysti rentoilu. Iltojen pimetessä parasta on käpertyä sohvalle ilman syyllisyyttä lukemaan kirjaa tai katsomaan lemppari ohjelmaa. Sen suklaan voi tietenkin jättää syömättä ja napostella jotain terveellisempää. 

Onko Wild Nutrition sinulle tuttu ? Käytätkö lisäravinteita ? Olisi kiva kuulla myös sinun vinkkisi talven pimeydestä selviytymiseen ? Ihanaa viikonloppua kaikille !

* Tuotteet saatu blogin kautta

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig