torstai 13. lokakuuta 2016

#tbtPitkästä aikaa taas #throwback thursday postaus. Tällä kertaa säästän teidät vanhan blogin kuvilta ja valitsin tähän postaukseen kuvat kolmelta edelliseltä vuodelta. Kaikkien kuvien asut ovat lokakuulta. Ensinmäisen kuvan asu on viime vuodelta 2015 ja tässä asussa olin sunnuntain kaupunkilenkillä. Toppis on Black Swan Fashionin ja siirtynyt oikeastaan kuopuksen käyttöön. Aika harvoin itse pukeudun toppatakkiin ulkoilua lukuunottamatta. Tykkään takista kovasti, mutta se niinkuin oikeastaan kaikki muukin näyttää vaan niin paljon kivemmalta kuopuksen yllä. Harmi. Acnen villakangashousut samoin kuin Filippa K. sininen neule löytyvät edelleen vaatekaapistani. Tänä syksynä en ole niitä vielä ehtinyt käyttää. Rebecca Minkoffin laukkua käytin paljon kesällä, nyt syksyn myötä sen paikan on vienyt Alexander Wangin musta olkalaukku.
Toisen kuvan asu on vuodelta 2014. Gannin vaalea villakangastakki odottaa vaatekaapissa kylmempiä ilmoja ja ihan kohta ne ovat täällä. Kun katson kuvaa takista, alan melkein odottamaan talvea. Chloén laukkua tulee käytettyä harvakseltaan, joskus shoppailureissuille kaivan sen esiin pussistaan. Acnen farkut ja Vagabondin nilkkurit olivat yllä tänäänkin. Sen sijaan Karl Lagerfeldin villahuivin ja Isabel Marant pour H&M silkkipaitulin olen myynyt eteenpäin. Nuo kuviolliset jutut eivät ihan sittenkään ole ominta tyyliäni. Kauniita toki molemmat ja laadukkaitakin materiaaleiltaan, mutta olo oli aina jotenkin outo ne yllä. Huomaatteko muuten kuinka olen unohtanut irrottaa varanapin takin vuoresta. Kuvan oton jälkeen nappasin sen irti, mutta olin tosiaan käyttänyt takkia monet kerrat ennen tätä kuvaa. 
Viimeisen kuvan asu on vuodelta 2013. Tuo Mangon kultanappinen takki on ollut ylläni tällä viikolla joka päivä. Farkut ne rakkaat Acnen Skin 5, samat kuin edellisessä kuvassa ja yllä myös tänään. Jos joku ihmettelee miten vaatteeni kestävät useita vuosia hyvinä, vaikka käytän niitä usein, on syy yksinkertainen, käytän niitä nimittäin vain työmatkoilla tai viikonloppuisin, sillä vaihdan aina töissä toiset vaatteet. Tiger of Swedenin nilkkurit odottavat kaapissa niinikään talven tuloa. Viime keväänä mietin niidenkin myyntiä, mutta ovat niin klassiset malliltaan, että on turha myydä pois, vaikka haluankin eroon liiasta tavarasta. Kyllä niille tulee käyttöä tänäkin talvena. Topshopin paitis odottaa uutta omistajaa kirppiskassissa, siihen olen totaalisen kyllästynyt. Neule on mennyt jo kiertoon. Tätä kuvaa katsoessa oma huomioni kiinnittyy hiuksiin. Kuinka ihanan vaalea väri. Vai onkohan tuolla kuvan auringonpaisteella jotain tekemistä asian kanssa. Joka tapauksessa, on aika varata kampaaja ja kirkastaa nykyistä väriä. 

Keskimmäisen kuvan asu on oma lempparini. Gannin takki on vaan niin ihana. Mikä asuistani on sinun mielestäsi kivoin ? Tunnelmallista torstai-iltaa ja muistakaa osallistua edellisen postauksen messulippujejn arvontaan !


Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig