maanantai 17. lokakuuta 2016

WHAT I WORE ( ja arvonnan voittajat )

Viime viikon käytetyin asu oli Mangon militarytakki yhdessä mustien farkkujen ja neuleen kanssa. Näitä kuvia otettiin oikeastaan kolme kertaa, ensinmäisissä oli liian vähän valoa, johtuen myöhäisestä kuvausajankohdasta, toiset eivät olleet tarkkoja, kun kuvasin niitä itselaukaisimella ja vihdoin viimein kolmannet onnistuivat. No huh huh. Farkut ehtivät siinä välissä vaihtumaan Acnen mustanharmaista Guessin kokomustiin ja vajaamittaisiin. Oikeastaan asu näyttää kivemmalta näiden vanhojen farkkujeni kanssa. Kuvissa mukana myös H&M pipo, joita minulla on kaksi samanlaista, toinen on sininen ja toinen tämä kuvien musta. Tykkään tuosta pipon mallista. Lidlin kashmir neule on ollut ahkerassa käytössä ja muutenkin olen joka päivä pukeutunut neuleisiin. Tänään yllä oli muuten ekaa kertaa myös villakangastakki. Tuo kuvien Mangon takki on muuten kokonaan puuvillaa ja siksi neuleen alla on salainen aseeni kylmiä ja kosteita ilmoja vastaan.

Taas on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin ja itselläni viikko on hiukan lyhyempi, sillä loppuviikon olen syyslomalla. Ihanaa. Bloginkin tiimoilta on kaikkea kivaa menoa ja lomalla aion ainakin nukkua, ulkoilla ja tehdä kaikkea kivaa. Mitä, sitä en vielä itsekään tiedä. Oiken ihanaa syksyista viikkoa teille kaikille !

Mia Höytö Cosmeticsin lahjoittamat messuliput voittivat laura.noppari@gmail.com ja suvi.vikholm@luukku.com. Arvonnan suoritin Random.orgin avulla ja olen ilmoittanut voittajat eteenpäin, joten tarkkailkaa meilejänne. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta !

Military coat Mango // jeans Guess // cashmere knit Lidl * // top Black Swan Fashion * // beanie H&M // ankle boots Vagabond

* Adlinks / Mainoslinkkejä
* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig