torstai 20. lokakuuta 2016

D E T A I L SIhana ja rentouttava lomapäivä kääntyy kohta illaksi. Päivään on mahtunut niin blogijuttuja, kahvittelua kuin kuvaustakin. Aika mahtavaa. Nyt ihan normi juttuja kotona lasten ( nuorten ) kanssa, ruoanlaittoa, imurointia, pyykinpesua ja varmasti vielä sohvalla rentoilua joko kirjan tai telkkarin parissa.

Asukuvaakin on tältä päivältä, mutta sitä ennen haluan vilauttaa teille uutta paitaani, joka oli yllä tänään. Paita on KappAhlin ja kaupoissa joulukuun 27 päivä. Olen ihan rakastunut paidan malliin ja raitoihin. Harmillista vaan, että kuopuskin katseli paitaa ihastuneena . . . Kynsilakkana tänään Makiashin harmaanruskea sävy. Makiashin lakoissa on kivoja värejä, helppo levittää ja pysyvät kynsillä kiitettävästi, varsinkin jos jaksaa käyttää sekä alus- että päällyslakkaa.

Tänään kuvasin muuten teille kuvapäiväkirjaa päivästäni, toivottavasti saan vielä muutaman kuvan koti-illasta otettua ja sitten postauksen piakkoin ulos. 

Huomenna menen ehkä käymään I love me -messuilla, muuten ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia tiedossa. Mutta vapaata on vielä kolme kokonaista päivää ennen maanantaita. Jes. Tunnelmallista torstai-iltaa kaikille !


* Paita ja kynsilakka saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig