keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Black Swan Fashion A/W16Vuodenaikojen vaihtuminen on oikeastaan mukavaa, itse innostun kausien vaihtuessa aina enemmän pukeutumisesta. Yksi suosikki brändeistäni on ehdottomasti tanskalainen Black Swan Fashion. Siksi olin innoissani kun sain kutsun tulla tutustumaan heidän tämän syksyn uuteen mallistoonsa. Mallistoa minulle esitteli Suomen konsulenttien Team leader Hennariikka Alhovuori, jonka näette tämän postauksen asukuvissa. 
Mallistossa on tuttuun tapaan mustaa ja kauden väreinä sinapinkeltaista, ruskeaa sekä ihana sininen. Valuvia, keveitä paitoja, pehmeitä ja muhkeita neuleita, ihania mekkoja moneen makuun, leopardia ja hillitympiä printtejä, tekoturkista ja sokerina pohjalla kauden ehdoton must have eli sametti. Black Swan Fashion on kahden tanskalais naisen yritys, Jannen ja Sabinen. He haluavat tarjota laadukasta ja ajatonta muotia kiireiselle nykynaiselle. Siksi mallistoja pystyy yhdistelemään keskenään ja joka kausi musta on ykkösväri. Mallistoa myydään konsulenttien kautta kotikutsuilla, sinäkin voit halutessasi buukata omat kutsut. Tämän syksyn mallistosta voit käydä lukemassa lisää TÄÄLTÄ. Myöhemmin syksyllä mallisto tulee myyntiin myös Black Swan Fashion nettisivuille.
Tämän syksyn mallistossa on myös tuo upea Hennariikan yllä oleva housuhame ja kaunis naisellinen laskeutuva paita. Upea asu toimistolle. Itse ihastelin eniten neuleita; mekkoja ja villapaitoja sekä kaunista pitkää neuletakkia, jota on sekä sinisenä että ruskeana. Mallistossa on myös muutama kaunis mekko juhlia varten ja keveä ja naisellinen tekoturkis jakku, jonka voi heittää ylleen juhliin mennessä. Black Swan Fashion Lookbookista voi käydä vielä kurkkaamassa miltä uusi ihana syksyn mallisto näyttää kokonaisuudessaan. Kiitos Hennariikalle mukavasta iltapäivästä ja kuvista ! Oletko ostanut vaatteita kotikutsuilta ? Onko Black Swan Fashion sinulle tuttu merkki ? Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !


Share:

8 kommenttia

 1. Moi, en tunne ketään BS:n jälleenmyyjää, joten jos haluat joskus järkätä kutsut, saat minusta takuuvarman asiakkaan :-D Vaatteet näyttävät kivoilta ja ovat ilmeisen laadukkaitakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista laittamistani linkeistä löytyy myös niitä konsulentteja, he tulevat mielellään pitämään kotikutsuja. Kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä. Vaatteita voi myös ostaa netistä.

   Mielestäni nämä ovat todella laadukkaita, voittavat siinä monet tunnetut brändit :)

   Poista
 2. Moikka, laitatko mulle Hennariikan yhteystiedot vaikka fb:n yv-viestinä jos sulla on.. tuo kotimyynti saattais kiinnostaa ;) On aika omannäköisiä juttuja nimittäin, niin olisi helppo samaistua.. t. Mapsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mapsi ! Viesti laitettu. Nää on kyllä niin sinun näköisiä juttuja :)
   Kivaa syksyn jatkoa sinulle !

   Poista
 3. Mukavan näköisiä vaatteita, noita olisi kiva nähdä luonnossa. Hennariikan asun ottaisin heti itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on upeita vaatteita. Hennariikan asu on tyylikäs ja sopii moneen tilaisuuteen.

   Poista
 4. Hei nyt täytyy sanoa, että tosi kiva kun kävit jättämässä kommentin mun blogiin ja löysin sitä kautta tänne. Nimittäin sun blogisi kuvaus vastaa ihan täydellisesti niitä ajatuksia, joita omassa päässäni olen viimeaikoina pyöritellyt: yksinkertaisuus, kauneus, järjestys ja vähemmän on enemmän -ajattelu. (avasinkin tätä vähän juuri tänään tarkemmin oman blogini puolellakin). Täytyy selailla sun blogia siis vähän pidemmällekkin menneisyyteen! Vaikuttaa oikein hyvältä ja tuli kuin tilauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva löytää blogisi ( Marren blogin kautta ) . Mukavaa, että blogini vaikuttaa sinusta mielenkiintoiselta.

   Yritän tosiaan pitää vaatekaappini yksinkertaisena, helpottaa arkea ;) Lisäksi olen myös paljon miettinyt kulutustottumuksiani ja yritän järkeistää niitä. Nämä on mielenkiintoisia asioita ja itselleni tärkeitä juuri nyt .

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig