lauantai 10. syyskuuta 2016

Juttua Canon EOS M10stäVihdoin viikonloppu. Tämä viikko on tuntunut todella pitkältä, johtuen varmaan viime viikonlopun kiireistä ( ihan kuin sitä ei olisi ollutkaan ) ja pitkittyneestä flussasta. Nuha jatkuu edelleen ja alkaa jo vähitellen hermostuttaa. Ja tekeehän se olosta väsyneen. Tänä viikonloppuna aion kuitenkin levätä ja sen lisäksi on kaikkea kivaa taas tiedossa. Kuvausjuttuja ja ainakin käydä  Habitaressa. Syksy on siitä kivaa aikaa, että on paljon tapahtumia. 

Kuvan käsirasva on ihanan Urtekramin, nuo sivut on muuten niin kivat, että kannattaa käydä kurkkaamassa. Tämä koivun tuoksuinen käsirasva on minulla käytössä kotona ja yhtä ihana Coconut töissä. Itse joudun pesemään käsiäni tosi usein töissä ja teen sitä muutenkin, joten käsirasvoja kuluu vuoden mittaan aika monta.

Kuva on taas otettu blogin kautta lainassa olleella Canonin EOS M10llä. Kaikessa kiireessä jäi ottamatta kuva itse kamerasta, mutta tuosta linkistä voi käydä sitä kurkkaamassa ja katsomassa tarkempia teknisiä tietoja. Canon EOS M 10 on peilitön järjestelmäkamera, pieni ja näppärä, jolla kuvaa kuitenkin digitaalisen järjestelmäkameran tasoisia kuvia. Siihen voi vaihtaa objektiivin, yhdistää, kuvata ja jakaa langattomasti. Itse ihastuin tähän kameraan ihan täysillä. Tietyissä tilanteissa se oli milestäni jopa parempi kuin oma Canonin EOS 550D. Kuvassa on ISO arvo 200, aika 60 ja aukko 3.5 ja kuvattu ihan käsivaralla. Omalla kamerallani voin laittaa ilman jalustaa ajaksi 100, jos laitan alle sen, kuva ei ole tarkka. Valkoinen kamera oli tietysti myös tyylikäs ja älyttömän näppärä kantaa mukana. Sen verran tämän kameran testailu sekoitti päätäni, etten nyt oikeasti tiedä ostaisinko tämän ( bloggarille todella kätevä kamera ) vai säästänkö uuteen järeämpään runkoon ( pitkäaikainen haaveeni ). Voi tätä valintojen vaikeutta. 
Millaisella kameralla sinä kuvaat ? Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua !


Share:

3 kommenttia

 1. Mulla on edelleen Samsungin nx3000. Oon kyl ollut tositosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Noita Canonin minijärkkäreitä ja niitä ihania pokkareita melkein kuolaan, vaan kun menin sortumaan Olympus OMD10:iin, ei oikein parane uusista kameroista haaveilla. Etenkin kun tuo Olympuskin huutaa uutta pitkän matkan objektiivia - saatikka vanha Nikonini, joka tarvitsisi vaikka mitä;)
  Silti - mukaan matkaan eksyy aina vanha Canonin pokkari - pieni ja kevyt ja tekee vielä meikäläisen taidoille sopivaa jälkeäkin;)
  Kamerahaaveet eivät tunnu lakkaavaan ikinä:)
  Ihanaa viikonloppua, Sara!

  VastaaPoista
 3. Muakin vähän kamera houkuttais, sellainen näppärän kokoinen, mut silti laadukas. No ei tarvii kyl vakavasti miettiä tässä taloustilanteessa, mut ehkä joskus. Nyt kamerani on Canon EOS 100 D.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig