tiistai 6. syyskuuta 2016

Tiistain tunnelmiaRakas Helsinki. Aina remontissa. Tässäkin kuvassa näkyy peitettyjä taloja tuolla takana, mutta jo jotain melkein valmista eli Allas Sea Pool. Aika jännää. Onko joku jo käynyt tuolla ?
Postauksen tekoon kului yllättävän paljon aikaa, sillä kone aloitti päivitykset kesken kaiken. Siirryin sitten telkkarin ääreen ja unohdin tietysti mitä oikein piti kirjoittaa. Katsoin Muodin huipulle ja Ensi treffit Alttarilla, molemmissa uuden kauden aloitus. Jälkimmäistä olen katsonut aina silloin kun olen muistanut, vähän ihmetellen. Suomalaisia tosi tv ohjelmia katsoessa on itselläni aina vähän hassu olo, Suomi on niin pieni maa, että mahdollisuus törmätä ihan oikeassa elämässä johonkin telkkarissa nähtyyn on aika suuri. Vaikka sama kai se on tässä bloggaamisessakin, olen itsekin tavannut useita lukijoitani. He tuntevat tai ainakin tietävät minut, itse en heitä tunnista ennekuin kertovat lukevansa blogiani. Blogit eroavat telkkarista kuitenkin siinä, että meillä bloggareilla on valta päättää mitä kerromme itsestämme. Jokainen antaa itsestään vain sen verran minkä haluaa. Vaikka oma blogini keskittyy pääasiassa muotiin, omiin asuihin, sisustamiseen ja muihin elämän pintapuolisiin asioihin, en halua antaa itsestäni lukijoilleni pinnallista kuvaa, koska en ole oikeassa elämässäni sellainen. Toisaalta en ole valmis täällä kertomaan syvimpiä ajatuksiani, kuten Ensitreffit Alttarilla ohjelmassa osallistujat tekevät. Siksikö minulla on hieman kiusallinen olo sitä katsoessa ? Ajatuksia ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


Share:

4 kommenttia

 1. "...en halua antaa itsestäni lukijoilleni pinnallista kuvaa, toisaalta en ole valmis täällä kertomaan syvimpiä ajatuksiani..." Onhan tässä melkoinen ongelma, jonka lopputulema on se, että päätyy kuitenkin antamaan sen pinnallisen kuvan.

  Seurailen muutamia blogeja, ja etsin jatkuvasti uusia. Vakkariseurattaviksi ovat jääneet ne, joista saa vähän muutakin kuin sitä pintaa. Todella moni bloggaaja kirjoittaa tästä samasta aiheesta samoin ajatuksin - pinnallista kuvaa ei haluta antaa, mutta blogin sisältö on juuri sitä.

  Ongelmaan on kaksi ratkaisua: päättää antaa vähän muutakin, tai sitten lopettaa asian kanssa painiskelun, ja kirjoittaa reilusti blogia pinnallisista aiheista. Mikä sekin ihan ok, varmaan jokainen syvällinenkin ihminen haluaa joskus tauon syvällisyydestä ja viettää hetken kevyiden ja pinnallisten asioiden parissa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva! Me käytiin kurkkimassa kesälomalla altaita, muttei ollut vielä silloin auki. Kaunista on, mutta tosiaan aina remontissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Ei tuo Allas taida vieläkään olla ihan valmis ?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig