tiistai 30. syyskuuta 2014

OTK

idkuva
Vaikka otsikkona on OTK=Over the Knee eli ylipolvensaappaat, esittelen tässä oikeastaan Cosin alesta kesällä löytämääni patenttineuletta. Neule on 100 % villaa ja huomatkaa ihanasti takaa pidempi kapealinjainen mutta silti mukavan väljä malli. Vielä neule on liian paksu ja lämmin ( onneksi ), mutta pian sille varmasti löytyy käyttöä. Neuleen seurana Zaran vähälle käytölle jäänyt epäsymmetrinen puuvilla/pellava hame. Kaivoin sen jostain kaapin uumenista, siitä ryppyisyys. Niin ja sitten nuo ylipolvensaappaat. Ne ostin Zarasta 2009 syksyllä ja kuten arvata saattaa ovat jääneet ERITTÄIN vähälle käytölle. Eivät siksi, että ovat ylipolven mallia, vaan siksi, että ovat niin korkeat ja korko on vielä stiletto. Pienen platon ansiosta eivät oikeastaan ole pahat kävellä mutta . . . kuuluvat kyllä samaan kategoriaan kuin kultaiset sandaalit ja hopea saappaat, jotka myös asustavat vaatekaapissani. Kaikkien näiden ostoa olen puolustanut sillä, että niitä ehkä joskus voi tarvita ja ovat vaan nyt niin ihania. Iso huokaus. Ai niin ja oli ihan pakko myös kokeilla asuun noita Zaran toissa kesän alesta ostamiani sinisiä aurinkolaseja. Miten olen unohtanut ne ? Mitä sinun kaapissasi lojuu unohdettuna ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !

Wool knit Cos // skirt Zara // over the knee boots Zara // sunnies Zara ( blue ) Ray-Ban ( black )
Share:

20 kommenttia

 1. Ihana asu ja nuo saappaat ovat upeat!
  Ja neule kaunis, ja varmasti myös lämmin. Taas tarvitaan villaa ylle, toivottavasti lämpenee vielä.
  Kylläpä sattui, postasin juuri viimeisen mekkoviikko -postauksen
  ylipolvensaappaissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Neule oli kyllä näille ilmoille aivan liian kuuma ;)

   Hauskaa, täytyykin käydä kurkkaamassa.

   Poista
 2. Kauniit saappaat ja yksinkertaisen asun kanssa juuri parhaimmillaan. Minunkin vaatekaappiin on eksynyt noita "kyllä varmasti joskus tarvitsen"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No niitä juttuja löytyy ihan varmasti kaikilta. Yritän kyllä jatkossa välttää . . .

   Poista
 3. Waude!!! upea nainen !!!
  ja kuinka hyvä yksinkertainen tausta tuo harmaa kivi on kuville. Tykkään <3

  niin täällä kanssa ilmoittautuu yksi henkilö, jonka kaapista löytyy niitä aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Tuo kiviseinä on minustakin kaunis tausta asukuville.

   Hih, arvasin että niitä on vähän meillä kaikilla ;)

   Poista
 4. Kaunis tumma asu jossa eri tekstuurit ja linjaukset vaihtelevat kiehtovasti! Rohkeasti vaan penkomaan ja tuulettamaan kaapistojen uumenien löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siksi valitsin tuon hameen. Muutama muukin olisi ehkä sopinut asuun mutta olisivat olleet niitä aika tavallisia. Aivan niin, ennen ostoksille ryntäämistä kannattaa aina kurkata oman vaatekaapin uumeniin.

   Poista
 5. Ihana neule! Ja niin kauniit saappaat vaan saisivat saman tuomion minunkin kaapissani. Kaapissani ei loju oikeastaan mitään tällä hetkellä. Siivosin sen eilen. Sen sijaan viisi muovilaatikkoa kirpparikamoja on kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hih, on ne aikas epäkäytännölliset, harvoin käytän edes normaalipituisia saappaita kun olen niin ihastunut nilkkureihin.
   Oh, oletpa ollut ahkera. Itse siivosin vaatekaappia kesällä, mutta olisin kyllä voinut laittaa paljon enemmän pois.

   Poista
 6. Wau mitkä kengät! Minultakin löytyy parit liian korkeat korkkarit, jotka lojuvat kaapissa. Ja paljettijuttuihin usein innostun, mutta eipä niille ole tässä elämäntilanteessa niin käyttöä. Saavat kimmeltää siellä kaapin pimeydessä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Korkkareita voi aika harvoin käyttää varsinkin jos on pieniä lapsia niinkuin sinulla. Toisaalta klassiset mallit säilyvät sielllä kaapissa ja ne voi sitten joskus ottaa käyttöön. No, ne paljetit . . . niitä taitaa olla melkein meistä jokaisella kaapin pimeydessä :D

   Poista
 7. Sähäkkä ja kivasti koottu asu jossa vastakohdat täydentävät toisiaan. Ja nuo saappaat - wau!

  VastaaPoista
 8. Ihana neule! Minä olin kokonaan unohtanut Cosin, kun olen yrittänyt metsästää täydellisiä neuleita. Täytyypä heti käydä katsomassa heidän tarjontansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Cosilta yleensä löytää kivoja neuleita, kannattaa käydä katsomassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig