keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kesämeikki

idkuva


Monet jo pidempään blogiani lukeneet tietävät etten ole kosmetiikkafriikki. Ihoani hoidan säännöllisesti ja meikki on melkein aina mahdollisimman huomaamaton. Huulipunan käyttökin on vähän kauhistus. Meikkaan kuitenkin melkein joka päivä. Sunnuntaisin jos ei ole mitään menoa saatan olla kotona ilman meikkiä. Tämän kesän suosikkimekit ovat näissä kuvissa. Yläkuvassa Lumenen tuotteita, joista itselleni uusia tuttavuuksia ovat voidemainen poskipuna Miracle Blush Sorbet sävy Lovely Summer / Kesä Hymyilee 4 ja Hohdeaurinkopuuteri Warm Natural Code. Ripsari on Lumenen Volume Serum Mascara, samoin valokynä ja huulikiilto jonka sävy on Spring / Kevät 7 .
Alakuvassa Clarinsin luomiväripaletti, Tweezermanin kulmakarva geeli, Black 1 Line & Shadow pencil sekä kesän luottotuotteeni Acon sävyttävä päivävoide Soft Bronze anti-age face cream.
Oma kesämeikkini syntyy näillä tuotteilla n. 10 minuutissa. Iholle levitän ensin silmänympärysvoiteen ja seeurmin. Tässä välissä kuppi kahvia. Sen jälkeen päivävoide ja silmien alle peitevoidetta. Sitten laitan hiukset jonka jälkeen levitän meikkivoiteen ( nyt kesällä sävyttävän päivävoiteen ). Sen jälkeen valokynä ja voidemainen poskipuna. Silmät rajaan kevyesti ja kulmien alle vähän vaaleaa luomiväriä. Ripsari ja kulmien harjaus geelillä. Lopuksi kevyesti aurinkopuuteria ja huulikiiltoa.

Lumenen ja Acon tuotteet saatu blogin kautta  // white shirt Monki
Share:

4 kommenttia

 1. Mikä tuo Clarinsin luomiväripaletin sävy sulla on?
  Aurinkoista kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarinsin luomiväripaletti on Ombre Minérale 4 Couleurs 05.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 2. Mihin sitä meikkiä kun on noin luonnon kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig