tiistai 15. heinäkuuta 2014

White jeans

idkuva


Tämän kesän suuri rakkaus on ollut valkoiset farkut. Itselläni on niitä kahdet, kuvien Curret Elliotin vähän väljät ja siistit sekä tyttären vanhat H&M jotka olen leikellyt polvista ja lahkeista. Molemmat jalasaa monen monistuista kertaa. Eilen yhdistin valkoisiin farkkuihin ylisuuren vaaleansinisen paidan jonka olen joskus ostanut Benettonin alennusmyynnistä. Paita oli pitkään käyttämättä sillä jotenkin se ei tuntunut ihan omalta mutta viime aikoina olen ihastunut siihen oikein kunnolla ja se onkin eksynyt päälle tänä kesänä usein. Käykö sinulle joskus niin että ostat jotain ja sitten se jää kaappiin mutta löydät sen myöhemmin ja käytät sitten todella paljon ? Aurinkoista tiistaita !


Cotton shirt Benetton  //  jeans Current Elliot  // sandals Cos  //  sunnies Ray-Ban
Share:

18 kommenttia

 1. Hyvännäköinen yhdistelmä , rento kesäasu :) kaappiin unohtuu usein kaikenlaista , harvemmin niistä kyllä löytyy pidemmän ajan päästä päälle sopivaa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitten ne varmaan kannatta laittaa kokonaan pois :)

   Poista
 2. Kauniit farkut! Mä en oikein osaa pitää valkoisia vaatteita ja varsinkaan housuja. Saa olla koko ajan pelkäämässä mihin istuu :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oh onneksi mulle ei ole käynyt vielä kuinkaan mutta kun lapset olivat pieniä en käyttänyt valkoisia vaatteita :D

   Poista
 3. Kauniit farkut ja kivan rento kesäkokonaisuus. Aina joskus kaapin uumenista löytyy vaikka mitä kivaa... jossa kohtaa yleensä tiedän, että on aika varata kirppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Hih niin mullakin yleensä mutta joskus joku vaate saattaa osoittautua vielä käyttökelpoiseksi tai joskus ostan jotain ja en sitten käytäkään sitä kunnes ikäänkuin löydän sen :)

   Poista
 4. Valkoiset farkut tekevät asun. Niissä on jotenkin oikea fiilis kesään silloin kun housuja tarvitaan :). Minulla on useinkin kaapissa hankintoja, jotka roikkuvat pitkän ajan ennen kuin innostun todella käyttämään niitä :). Ja alesta teen hankintoja seuraavaan kauteen, joten nuo vaatteet odottavat aina talvea tai kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Valkoiset farkut ovat oikea kesä klassikko. No minulle käy juuri noin. Nytkin on alesta hankittuja juttuja odottamassa syksyä.

   Poista
 5. Valkoinen ja vaaleansininen on aina freesi yhdistelma, eli tykkaan :-) Mullakin on valkoiset farkut ollut aika usein paalla tana kesana. Peppuni ei niissa kylla nayta parhaimmalta, joten niiden kanssa taytyy aina olla jotain peppua peittavaa, hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi mun ikilemppari tämä väriyhdistelmä. Kuinkakohan monta kesää on tullut kuljettua näin. Auts, no onneksi nyt on väljät pitkät paidat muotia :D

   Poista
 6. Ihanan raikkaan kesäinen asu. Mulle käy usein niin, että kaapin uumenista löytyvästä vaatekappaleesta tuleekin joksikin aikaa lempparivaate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oma paitani on juuri tälläinen, oston jälkeen meni varmaan puoli vuotta ennenkuin käytin ja nyt se on noussut ihan lemppariksi :)

   Poista
 7. Valkoiset farkut kuuluu ehdottomasti kesään, mutta taaperon ja vauvan äitinä jätän ne suosiolla tänä kesänä teille muille ja vaan haaveilen kesistä, jolloin saan taas itse pukeutua valkoiseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin aika tulee vielä :) Minullakin meni monta kesää tummissa vaatteissa kun lapset olivat pieniä ;)

   Poista
 8. Ihana raikas yhdistelmä! Pitääkin kaivaa omat valkoiset farkut esiin, kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No nyt niitä kannattaa käyttää ennen syksyn sateita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig