lauantai 14. joulukuuta 2013

Xmas lights

idkuva


Vaikka Helsingissä ei ole lunta on kaupungilla jouluinen ilme. Kaduilla kävellessä tuntuu melkein kuin olisi keskieuroopassa, vaikka aika hillitysti Helsinki on koristeltu ja hyvä niin. Täällä viikonloppu kuluu rentoutuen viikon kiireistä, viime viikonloppuna aloitettua joulusiivousta jatkaen ja kenties pientä juhlaakin on tiedossa. Mitä sinun viikonlopun ohjelmaan kuuluu ? Oikein ihanaa ja jouluista viikonloppua kaikille lukijoilleni ja uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa blogiini ! Bloggerin kautta lukijoita on jo 100 !!! Upeaa ! Muut seuranta mahdollisuudet löytyvät blogin yläbannerista ja instassa voit seurata blogiani @sarasblogi .
Share:

14 kommenttia

  1. Hienoja valoja ja joulutunnelmaa, poikani on tänä viikonloppuna käymässä Helsingissä. Meillä on tori ja kadun varret täynnä valaistuja joulukuusia ja luntakin on. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valot pimeässä kaupungissa ovat kauniita ja tuovat tunnelmaa. Ihanaa, että teillä on luntakin :)

      Kivaa sunnuntaita sinulle !

      Poista
  2. Kivan näköisiä nuo runsaat jouluvalot. Minun viikonloppuun on kuulunut eilen torttujen ja muffinien paistoa, mikä on kivaa ja tänään olen loikkinut kaupungilla nauttimassa hulinasta ja kierrellyt kirppareita ja joulukujalla. Huomenna on tehtävä työjuttuja: minulla on aina loppuvuosi hieman kiireinen. Ilalla menen perheen kanssa kuuntelemaan kauneimmat joululaulut kirkkoon.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin jo instassa leipomuksiasi :) Mekin leivoimme eilen lasten kanssa mutta söimme jo kaiken :) Itse kävin jo viime viikolla kuuntelemassa joululauluja.

      Suloista sunnuntaita !

      Poista
  3. Jouluvalot tuovat kyllä kivasti valoa ja tunnelmaa. Voisihan tietysti vähän luntakin tulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on edes nuo valot ja toivottavasti saamme vielä luntakin :)

      Poista
  4. Ihanan näköisiä jouluvaloja! Olisi ollut mukavaa käydä Hgissä vielä ennen joulua; nähdä Stockmannin joulukoristelut ja Espan ja Aleksanterin sekä monien arvotalojen jouluvalot, juoda glögiä Strindbergillä ja höyryävää kahvia Kauppatorilla, mutta aika ei riittänyt. Täytyy suunnata sinne päin sitten ale-aikoihin, onhan sekin hyvä syy siellä vierailla :) Mukavaa joulunodotusta! Terveiset Vaasasta! T. tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennusmyynnitkin on hyvä syy vierailla Helsingissä ja jouluvalot ovat vielä silloin paikallaan :) Toki tunnelma on vähän erilainen. Mukavaa että kommentoit Tiina :)

      Ihanaa joulunodotusta sinne Vaasaan !

      Poista
  5. Hienoja kuvia kauniista Helsingistä - ja kyllä valoa tähän pimeyteen tarvitaankin!
    Viikonloppuna yritän vielä kerätä voimia ensi viikon rutistukselle töissä - sitten tuleekin joulu ja loma:)
    Kivaa sunnuntaipäivää, Sara♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihan totta, valot edes jotenkin tekevät pimeydestä siedettävän. Vielä viimeinen viikko pitäisi täälläkin jaksaa ennen joulua ja lomaa. Paljon on ollut kaikenlaisia tapahtumia tässä kuussa ja kovasti kiireitä.

      Kiitos samoin sinulle <3

      Poista
  6. Kauniita jouluvaloja. Josko tuo tänään tullut lumi pysyisi, edes sinne jouluun saakka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, taitaa tulle meille musta joulu :D Onneksi on edes nuo valot :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig