tiistai 17. joulukuuta 2013

What i wore

idkuva


Eilen asuna oli simppelisti musta väljä neule ja polvipituinen harmaa hame. Ulkona olin tietysti nilkkureilla mutta kuvaan laitoin Pura Lópezin mokkaiset korkkarit, jotka eivät sitten näkyneetkään kuvissa . . . Mitenköhän sitä jaksaa taas kevääseen asti saappailla ? Toisaalta ainakin eilen ja tänään Helsingissä on taas sellaiset ilmat että melkein voisi kävellä ulkona pikkukengillä. Tennareita ja lenkkareita näkeekin päivittäin ja viime viikolla bongasin muutamat ballerinat. Oletko sinä siirtynyt jo kokonaan saappaisiin ? Kivaa tiistaita !


Wool sweater Monki, skirt Zara, heels Pura López

Share:

21 kommenttia

 1. Kyllä, saappaisiin on siirrytty: tänään pitäisi kyllä laittaa kumisaappaat, kun on ollut suojakeli ja loskaa nilkkoihin asti. Käytän talvisaappaita ja sitten suojakelillä Tero Palmrothin jokasään pitkävartisia saappaita. Niistä kyllä menee vetoketjun kohdalta vähän vettä sisään eli kunnon loskasäällä pitäisi olla kumpparit jalassa. Siis ne punaiset nokialaiset, joita käytän metsässä jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon kumppareita kyllä joskus tarvitsisi, itseltäni ne puuttuu ja käytän sateella tennareita tai bikereita :D

   Poista
 2. Kaunis ja simppeli asu. Kylllähän pikkukengillä pärjää jos esim. keskustassa liikkuu kuivilla kaduilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keskustassa juuri olenkin nähnyt paljon pikkukengillä liikkujia ja nuorethan kulkevat tennareissa kesät talvet.

   Poista
 3. tykkään tyylistäsi! yksinkertainen on kaunista ja tyylikästä,ei turhia hörsyjä..hörsyillä taas voi pilata kauniinkin asun.tääkin on tosi kaunis ja jos tykkää voi somistaa huivein tai helmein. näissä on se mukava puoli että jos on "parempi"tilaisuus,saa kengin siihen tyyliä ,kun taas arkisempaan menoon, senkun vain vaihtaa kengät tai tossut...ja eikun menoksi taas!!! t. ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku kivasta kommentistasi :) Yksinkertaisissa vaatteissa onkin enenmän muutelu mahdollisuuksia ja tosiaan koruilla ja kengillä voisi tämämkin asun ilmettä vaihtaa . . .

   Poista
 4. Mä olen hieman jakautunut persoona: Eläisin mieluusti aikasyklillä kevät-kesä-syksy-kevät ja jättäisin talven väliin mutta täytyy sanoa, että ehdottomasti kesäkenkiä paremmin viihdyn nilkkureissa ja saappaissa. Samoin kuin pidän paljon enemmän paksummista kuin kesävaatteista. Mahdoton yhtälö, mahdoton ihminen =D !? Ihanan yksinkertainen ja tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mahdottomalta yhtälöltä kuulostaa :) Tykkään itsekin saappaista mutta en talvesta enkä kylmästä, ottaisin mieluusti tänne keskieuroopan sään ;)

   Kiitos :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää tuo kokomusta kokonaisuus :) Itsekin juuri tänään mietin, että Helsingissä varmasti pärjäisi avokkailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No varmasti pärjäisi, tosin aika märkäähän tuolla useimpina päivinä on.

   Poista
 6. Mä oon syntynyt niin väärään maahan, tää pimeys ahdistaa. Mä ostin viikonloppuna kirkkaankeltaisen kevyttoppaliivin, piristystä pimeyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeys on ihan kamalaa ja todella ahdistaa minuakin. Hyvä idea :)

   Poista
 7. Saappaat ja nilkurit ovat käytössä kyllä mutta... muttamutta, kun tänäänkin menen teatteriin niin on kyllä houkuttanut laittaa pikkukengät suoraan jalkaan jo aamusta (menen töistä suoraan). Houkuttaisi aivan valtavasti, mutta sitten kaveriksi pitkä villakangastakki? Hih, Mahtaisin olla näky, joten katsellaan mitä tapahtuu.

  Klassisen tyylikäs kokonaisuus sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos autolla menet niin pikkukengät olisi hyvä vaihtoehto. Kyllä villakangastakki sopii pikkukenkien kanssa ihan hyvin, niin monet keskieurooppalaiset kulkee :)

   Kiitos Dahlia :)

   Poista
 8. Mulla olisi tarve hankkia juuri tuollaiset peruskorkkarit. Mustat ja linjakkaat, ei liian korkeat. Nyt kotona ollessa käyttöä on harvoin, mutta silloin kun kenkiä tarvisi, kohtaan aina ongelman. Eipä ole helppo löytää niitä täydellisiä korkkareita enkä haluaisi en tehdä yhtäkään "sinnepäin hankintaa" :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruskorkkareita kyllä aina tarvitaan ja ainakin näitä voin suositella. Ovat mukavat, eivätkä liian korkeat ja lisäksi kauniit. Voisit myös katsastaa Tiger og Swedenin malliston, itselläni on heiltä nilkkurit ja ovat tosi laadukkaat ja kuitenkin kohtuuhintaisia, heillä on myös kaunis musta peruskorkkari.

   Poista
 9. Lähettäisitkö minulle osoitteesi, niin muistan sinua pienoisella paketilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mutta en tarvitse mitään :) Olenkohan nyt vähän tylsä, mutta en halua antaa osoite tietojani edes blogi ystäville. Toivon, että ymmärrät.

   Poista
 10. Vau, miten upeat kengät! <3 Ainakin blogin perusteella omistaisin mielelläni vaikka kaikki kenkäsi! Ja ihana asu muutenkin, eka kuvakin ihan kuin suoraan Pinterest -kansiostani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna Rosé :) Hih kiva kuulla, on niitä vielä esittelemättäkin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig