torstai 12. joulukuuta 2013

Wool scarf

idkuva


Lumesta ei eilen ollut jälkeäkään vaan taas oli pimeää ja sateista mutta onneksi päivääni piristi uusi villainen kaulahuivi. Huivin neuloin samasta langasta kuin villapaitani eli Novitan Seitsemän veljestä. Tämä huivi on paljon lämpöisempi kuin muut kaulahuivini ja tulee varmasti lämmittämään talven pakkasillakin. Mutten yllä oli talven lempparit, jo monta kertaa täälläkin nähdyt vaatteet. Mukavaa torstaita teille kaikille !

Cashmere sweater S.Marlon, jeans Acne, coat Marc by Marc Jacobs, ankle boots Tiger of Sweden, bag Louis Vuitton Epi Speedy,  wool scarf Handmade by me, fur gloves etceteraShare:

14 kommenttia

 1. Näyttää kyllä niin lämpöiseltä tuo huivisi - harmi vain, että minulle 7 veljestä kutittelevat niin paljon, etten uskalla kuvitellakaan sitä kaulaani;)
  Kivaa loppuviikkoa, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on tosiaan ihanan lämmin. Harmi että et voi käyttää Seitsemän Veljestä langasta tehtyjä neuleita mutta onhan paljon muitakin lankoja :)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 2. Voi kun klassisen kaunis kokonaisuus jälleen. Pidän kovasti, toisaalta pidän useimmista kokonaisuuksistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Tässä asussa ovatkin kaikki tämän hetken lempparit :)

   Poista
 3. Beautiful look!
  Love that bag!

  xoxox,
  CC

  VastaaPoista
 4. Oon ihan hulluna huiveihin! Ne tuo asuihin sitä jotain, niinkuin tässäkin tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivit on kyllä ihania ! Niillä saa niin helposti sitä jotakin asuun kuin asuun ja ovat lisäksi lämpimiä :)

   Poista
 5. Jaaha, neuletehdas taas ollut käynnissä, kiva lopputulos :) (ja ne mun tossut on edelleen kesken...). Mä en pysty seiskaveikkaa pitämään muuta kuin päällimmäisenä puserona tai sukkina, molempien alle tarvitsen eristystä kutituksen estoon. Harmi, koska siinä on usein kivoja värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuletehdas on edelleen käynnissä joten lisää tulee ;) Neulominen on niin kivaa. Aika moni on täällä maininnut tuosta kutittavuudesta, harmi tosiaan, itselläni ei onneksi tätä ongelmaa ole.

   Poista
 6. Jos 7 veljestä kutittaa, yksi hyvä vaihtoehto on Pallas. Olen tehnyt siitä sekä ranneekkeet että myös huivin tapaisen eli se on kaulaa vasten ihan paljaaltaan. Ei kutise ainakaan minulla. Suurin piirtein sama vahvuus kuin veikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun vinkkasit tuosta Pallaksesta. Itselläni ei tätä kutitus ongelmaa ole mutta monella muulla tuntuu olevan.

   Poista
 7. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus! Ihana huivi, voi kun osaisikin kutoa! Upea takki ja laukku ja biker-kengät tuovat sopivaa rentoutta asuun. Me like! -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi :) Tässä asussa oli kaikki lempparit yhdessä. Neulominen on mukavaa ja rentouttavaa, tuollaisen huivin neuloo aika nopeasti eikä ole kovin vaikeaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig