keskiviikko 4. joulukuuta 2013

White Xmas

idkuva


Tänäkin jouluna koristelen kodin vain muutamilla koristeilla jouluun ja väreinä ovat valkoinen sekä ripaus vihreää. Ylläolevat kuvat on otettu jo lokakuussa Pentikin myymälästä. Hopean sijasta lisänä on kuitenkin ripaus kultaa. Tänään tai ainakin tällä viikolla olisi tarkoitus kierrellä keskustan sisustusliikkeissä, (ne tyynyt olohuoneeseen ovat edelleen ostamatta) ja koska en ole tälläistä kierrosta pitkään aikaan tehnyt, lähden katsomaan mitä juuri nyt on tarjolla. Mitkä ovat sinun perinteiset jouluvärisi vai vaihteletko niitä vuosittain ? Kivaa keskiviikkoa !
Share:

4 kommenttia

 1. Omat suosikkini ovat valkoinen ja hopea. En yleensä vaihtele jouluvärejä. Säilytystila on niin piukassa, että mitään ei mahdu mihinkään. Jos mahtuisi, hankkisin punaisin jouluun sopivia astioita ja punaisia koristeita vaihtosetiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ja hopea on kaunis yhdistelmä. Säilytystilan puute on saanut minutkin karsimaan tavaraa . . . kun sitä on vähän, täytyy oikeasti miettiä mikä on tärkeää.

   Poista
 2. Tykkään koristeellisesta ja satumaisesta joulukodista. Laitan esille tonttuja, virkattuja sydämiä jne. eli kaikkea sellaista, mitä vuosien saatossa olen tehnyt tai jota on kotiimme tullut. Erityisen mieluisia ovat lapsen tekemät koristeet. Minulle tärkeää joulussa - ja myös kodissa - on historian eri kerrokset ja se, mitä tarinaa esine tai koriste kertoo ja mihin elämänvaiheeseemme se liittyy. Keittiö on tonttujen ja sydänten valtakuntaa, olohuoneessa on pitsiliinoja ja erilaisia kynttilänjalkoja ja kynttilöitä sekä hedelmiä ja muita herkkuja. Makuuhuoneessa asustavat enkelit ja eteisessä on myös tonttuja ottamassa tulijat vastaan. Blogissani on kuvaa kodistamme parin vuoden takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristeellinen ja satumainen joulukoti kuulostaa mukavalta myöskin. Perinteet joulussa ovat toki tärkeitä ja koristeet vuosien takaa tuovat muistoja mieleen. Täytyykin käydä kurkkaamassa kuviasi jouluisesta kodistanne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig