torstai 5. joulukuuta 2013

Biozell

idkuva


Sain kokeiltavakseni muutamia Biozellin hiustuotteita. Biozell-tuotemerkki on ollut markkinoilla jo vuodesta 1943 lähtien. Biozell on suomalainen tuote ja kehitetty erityisesti suomaliselle hiuslaadulle, pohjoismaisiin sääolosuhteisiin sopivaksi. Biozell valikoimaan kuuluu hiusten muotoilutuotteita, hiusvärejä ja -sävytteitä sekä erikois-shampoita ja -hoitoaineita. Tuotteet löydät päivittäistavarakaupoista helposti, muiden ostoksien yhteydessä. Itse ostan usein shampoot päivittäistavarakaupoista, niin helppoa  ja vaivatonta, kun aika on rajallista. Olen kokeillut myös Tigin ja Paul Mitchellin tuotteita ja mielestäni niissä ei ole juurikaan eroa edullisempiin tuotteisiin. Näitä Biozellin Professional tuotteita olen kokeillut yhdessä tyttären kanssa ja meidän molempien suosikiksi nousi heti kuvassa etualalla näkyvä pieni pullo joka sisältää Arganöljyä. Sen lisäksi ihastuin myös hiuspuuteriin, jota en ole aikaisemmin kokeillut.


 • Professional Hiuspuuteri Tämä tuote nousi omaksi suosikikseni. Hiuspuuteri kohottaa hiukset hiuspohjasta ja tukee hiusta voimakkaasti. Sopii erinomaiseti omille ohuille ja lättänöille hiuksilleni. Pesun jälkeen kuivaan ja laitan hiukset ja laitan tätä tyveen sen jälkeen. Jos on pipo päivä, voi hiuksia keveysti haroa tyvestä sisälle mennessä ja kampaus on taas kunnossa.
 • Professional Kuivashampoo Tätä tuotetta on testaillut tytär ja tuote sopii myös hänen tummille hiuksilleen.Kuivashampoo poistaa hiuksista rasvaisuuden ja raikastaa hiukset ja hiuspohjan. Toimii myös muotoilutuotteena antaen tukea ja volyymia kampauspohjaksi. Tyttärellä kuluu paljon aikaa hiusten pesun jälkeen niiden laitossa ja tämän kuivashampoon avulla hän on voinut pidentää pesuvälejä.
 • Arganöljyeliksiiri Tämä on meidän molempien ehdoton suosikki !!! Tuote sisältää arganöljyä ja sitä voi laittaa niin kuiviin kuin märkiinkin hiuksiin. Ehkäisee hiuslatvojen kuivumista ja korjaa jo syntyneitä hiusvaurioita. Sopii kuiville hiuslatvoille erinomaisesti ja jo muutaman kerran käytön jälkeen hiustenlatvat näyttävät parempikuntoisilta.
 • Hopeashampoo ja Hopeahoitoaine Näitä tuotteita olen käyttänyt noin kerran viikossa kirkastamaan väriä. Hopeashampoo poistaa hiuksista keltaisuuden ja sameuden. Nämä tuotteet sopivat vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille.
 • Color Mask Silver ja Cappucino Tämä tuote on hoitava sävyte ja levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3-5 min. Tuote lisää värin intensivyyttä ja kestoa sekä hoitaa värjättyä hiusta. Saatavana myös rohkeampia sävyjä mutta itse olen koeillut vain näitä kahta. Silver poistaa omista hiuksistani keltaisuutta kun taas Cappucino ehkä enemmän on syventänyt omaa sävyäni. Helppo ja nopea tapa muuttaa hieman hiusten värin sävyä.
Kuten jo mainitsin näistä tuotteista omia suosikkeja ovat ehdottomasti Arganöljyeliksiiri ja Hiuspuuteri ja molemmat tulevat jatkossakin säilymään hiustenhoito tuotteissani. Ehdoton plussa myös tuotteiden kotimaisuudesta. Oletko sinä kokeillut joitakin näistä  Biozellin tuotteista vai onko sinulle joitakin muita suosikki merkkejä ?


Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

 1. Hyvä kun kirjoitit tuosta! Minulla olikin aikeissa tänään ostaa tuota kuivaashampoota, kun se on loppu. Taidankin valita tuosta sarjasta ja kokeilla. Minä käytän kuivapesua karkeistamaan tukkaa eli saan sen nousemaan vähän kuohkeammaksi. Minulla on aika littanat hiukset. Toki käytän sitä myös raikastamaan rasvoittunutta tukkaa. Pitäisiköhän kokeilla myös tuota hiuspuuteria? Mikä ero noilla oikein on? Käsitin että tuo puuteri tukee paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit tästä postauksesta :) Hiuspuuteri on nimemsä mukaisesti puuteria ja se levitetään käsin hiuksiin, sitä voi siis käyttää myös puhtaisiin hiuksiin tukea antamaan. Lisäksi siinä ei ole mukana tuoksua ja on toimii mielstäni paremmin muotoilutuotteena kuin kuivashampoo eli tukee kyllä paremmin.

   Poista
 2. Hiuspuuteri on kyllä aivan loistava keksintö :)

  VastaaPoista
 3. Itselläni on noita samoja tuotteita testissä. Testasinkin yhtenä päivänä heidän hiusten sävytysvärejään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kivoja tuotteita. Sinulla taisi olla hieman räväkämmät värit :)

   Poista
 4. Vaikuttaa hyvltiä tuotteilta. Kiitos kivasta postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä hyviä ja kotimaisia. Kiva että pidit tästä postauksesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig