tiistai 3. joulukuuta 2013

Avec Isabel

idkuva


Isabel Marant pour H&M mallistosta omaan vaatekaappiini päätyi tämä silkkipaita. Olisin halunnut tämän saman mekkona, mutta omaa kokoani ei ollut jäljellä. Paidan saapuessa postitse totesin, että ehkä paita sittenkin oli parempi ostos. Onhan tämä paljon monikäyttöisempi kuin ohut sillimekko. Paidan kuvauksessa oli samalla ideana vähän testailla sisäkuvausta pitkästä aikaa, sillä kovilla pakkasilla en varmasti tarkene ottaa kuvia ulkona. No, kuvat on mitä on. Joten jatkan ulkokuvauksia niin pitkään kuin tarkenen. Jo sinulla on hyviä ideoita sisällä kuvaukseen, vinkkejä saa antaa. Ostitko jotain itsellesi Isabel Marant pour H&M mallistosta ?


Silk blouse Isabel Marant pour H&M, jeans Acne, heels Pura López
Share:

17 kommenttia

  1. Kaunis paita - ja hyvin ovat sisäkuvatkin onnistuneet!
    Mukavaa alkanutta joulukuuta, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sisäkuviksi ihan kohtalaisia :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Kiva kun sinulla on toppi alla!!

    VastaaPoista
  3. Ihana asu mutta erityisesti nuo kengät ovat upeat! Sarjassa ihastusta ensi silmäyksellä...

    VastaaPoista
  4. Pusero on ihana ja varmasti parempi vaihtoehto tuollaisesta materiaalista kuin mekko. Ratkaisu hyviin sisäkuviin; oma kotistudio =D Ja kun sitä ei ole, jatkan minäkin kameran edessä palelua pakkasessa ;)
    Voivoi, olisi kyllä hyvä saada ihan kädestä pitäen opetusta kameran käytöstä. Olen jotain oppaita yrittänyt lukea, mutta en niistä yhtään viisaammaksi tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ohut silkkimekko Suomen talvessa . . .:D

      Kotistudio olisi aika kiva. Itseäni häiritsee sisökuvissa se etteivät asujen värit ja materiaalit oikein erotu, eihän näissä muuten mitään vikaa ole. Jatketaan kuvauksen salojen opettelua :)

      Poista
  5. Kaunis pusero ja kokonaisuus sopii sinulle vallan mainiosti! Sisällä ne kuvat täälläkin otetaan, koko valoisa aika menee töissä. Hyvin nuo sisäkuvat minusta toimivat, joskin ei kauheasti ole vaihtoehtoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Sisäkuvissa on ihan oma tunnelmansa ;) No mutta tätäthän se nyt on täällä, valoa on vähän ja ulkona kylmä . . .Hyvä että edes jotain kuvia :)

      Poista
  6. Kaunis pusero. Aloinkin heti miettimään sitä sun mekkoversiota, mutta taitavat olla loppu kaupoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko tuosta kankaasta oli aivan ihana mutta loppuivat heti, en tosin ole käynyt liikkeessä. Jos joku palauttaa omansa niin voisi löytyä nettikaupasta :)

      Poista
  7. Tuo on kyllä tosi kaunis! Itsekin sitä nettikaupassa katselin, mutten ollut tarpeeksi nopea. Itse nappasin mallistosta pellavaisen t-paidan (ihana!), punaisen hapsuhuivin ja pitsipaidan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on kyllä tosi ihana, parempi kuin odotin. Olisin myös halunnut sen pellavapaidan, sain sen ostoskoriin ja tilaukseeni mutta sitten tuli tieto että se onkin loppu. Harmi. Pitsipaita näytti myös kivalta.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig