tiistai 19. marraskuuta 2013

Saturdays outfit

idkuva


Tässä vielä kuvia lauantain asusta ulkona. Olisin halunnut laittaa jalkaan korot, mutta kun tiesin laittavan ne illalla, niin ajattelin säästää jalkojani. Toki asu olisi ollut paljon kivempi koroilla. Takistakin olisi ollut kiva saada kuvia astetta tyylikkäämmällä twistillä. Itselläni on usein tunne siitä ettei asu ole kovin tyylikäs, jos ei ole korkoja. Mitä sinä ajattelet, vaatiiko tyylikkyys korkoja vai ei ?


Blouse H&M, cashmere sweater S.Marlon, jeans Victoria Beckham, scarf Isabel Marant Étoile, ankle boots Tiger of Sweden, wool coat Marc by Marc Jacobs, bag Chloé Marcie
Share:

28 kommenttia

 1. Mielestäni ei vaadi korkoja, vaikka itse pidänkin paljon koroista. Kun miettii vaikkapa ratsastussaappaita ja siihen sopivaa outfittia, niin kokonaisuus on varmasti tyylikäs. Ja ballerinat ja klassinen pikkumusta... ;)

  Ihana myös tuo takki! Näyttää niin mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ehkä minulla vain on niin usein nyt ollut matalat saappaat jalassa.

   Kiitos. Takki on hurjan kevyt ja ihanan pehmoinen.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, ilman korkeita korkojakin! Itse huomaan silti usein ajattelevani samoin kuin sinä, korot tekevät asusta tyylikkäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, jotenkin usein ajattelen että korot vasta tekevät asun ;)

   Poista
 3. Ei tarvita aina korkkareita - esim. Audrey Hepburn oli mielestäni yksi tyylikkäimmistä ever, samoin Ines de la Fressange - ja harvemmin noilla tyylin papittarilla korkkareita on nähty;)
  Takki näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, molemmat super tyylikkäitä ja en ole tosiaan koskaan nähnyt heillä korkoja :)

   Kiitos.

   Poista
 4. Mun mielestä muiden asut näyttävät hyviltä ja tyylikkäiltä ilman korkojakin, kun tämä sinun asusi :) Ymmärrän kuitenkin hyvin, mitä tarkoitat, sillä itselläni on aina vähän lattana olo, jos jalassa ei ole korot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, matalat korotkin voivat näyttää tyylikkäiltä, mutta . . .
   Ehkä se on juuri tuo fiilis, jonka korot antavat. Tuntee ikäänkuin olevansa pukeutunut paremmin :)

   Poista
 5. Jotenkin kun laittaa korot niin tuntee itsensä tyylikkäämäksi ja naisellisemmaksi ja asukin näyttää joskus ihan erilaiselta. :) Esim jos on mekko päällä ballerinoilla tai jos laittaa korkeat korot.. Balskuilla on aika tyttömäinen ja rento fiilis ja koroilla naisellinen... Mutta toki matalilla asu on myös tyylikäs mutta erilailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit ihan oikeaan, matalilla koroilla olo on juuri tyttömäinen ja rento, koroilla taasen paljon naisellisempi :) Molemmat toki voivat olla tyylikkäitä. Koroilla saa lisää pituutta ja näyttävyttä.

   Poista
 6. Ottaisin kyllä kaikki osat tosta asusta omaan kaappiini! Käytän itse todella harvoin korkoja, vaikka mielelläni niitä ostelenkin. Olen ensinnäkin pitkä ja toiseksi harvinaisen mukavuudenhaluinen pitkienmatkojen kävelijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla :) Mukavuuden halu saa minutkin usein valitsemaan matalat korot, joskus kun valitsen korot otan toiset kengät mukaan ( kesällä ) tai suunnittelen päivän niin ettei kävelyä juuri tule :) Pitkiä matkoja en korkaan kävele koroilla, ne eivät ole sitä varten :)

   Ymmärrän hyvin, että jos on kovin pitkä ei mielellään korkoja käytä.

   Poista
 7. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus joka ei minusta kyllä korkoja vaadi seurakseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Ehkä asu näyttäisi vähän erilaiselta korkojen kanssa vai onkohan niin että yritän nyt todistella itselleni, miksi tarvitsen leveäkorkoiset nilkkurit, joista haaveilen :D

   Poista
 8. Mun mielestäni asu voi olla tyylikäs ilman korkojakin, kuten sinulla tässä, mutta kieltämättä korot tuovat itselle enemmän naisellisuuden tunnetta ja ehkä tietynlaista varmuuttakin. On kyllä erilainen tunne erityisesti hameessa tai mekossa, jos jalassa on ballerinat tai korkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä kanssasi. Koroissa vaan on jotenkin naisellisempi olo ja varmuuttakin ne tuovat :)

   Poista
 9. Tyylikkyys ei vaadi korkoja:) Tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan mutta näyttävyyttä niillä ainakin lyhyempi nainen saa :) Kiitos Nonna !

   Poista
 10. Tyylikäs voi ilman muuta olla ilman korkojakin, mutta se on vähän sama juttu kuin miehillä - puku tekee miehen, niin myös korot tekevät naisen :) Itse valitsen aina, poikkeuksetta korot, jos menen tilanteeseen, missä minun pitää olla varma itsestäni, antaa vakuuttava kuva tai "korostaa" naisellisuuttani. Itse lisäksi näin "poikatukkaisena" tykkään toisaalta korostaa naisellisuuttani korkeilla koroilla.
  Joskus taas on mukavaa olla tyttömäinen ja laittaa ballerinat jalkaan. Ei kuitenkaan koskaan, jos esim. emännöin kokousta tai muuta tilaisuutta. Varmaan ihan höpöjä periaatteita, mutta huomaan vain toimivani vaistomaisesti näin.

  Mutta kyllä esim. matalat saappaat, valkoinen paitis jne. on tosi tyylikäs - eri tyylinen vain.

  Ihana takki sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Korot tuovat näyttävyyttä, varmuutta ja usein viimeistelevät asun mutta eivät tietenkään ole välttämöttömät. Ymmärrän täysin miksi valitset korot tiettyihin tilanteisiin, tekisin niin varmaan itsekin. Ja kyllä, poikatukkaan korot tuovat aivan oman säväyksen :) Tyttömäisyys ei todellakaan sovi kaikkiin tilaisuuksiin . . .

   Kiitos :)

   Poista
  2. Korot tuovat nimenomaisesti näyttävyyttä, koska parantavat ryhtiä. Korkokengät jalassa ei yksinkertaisesti voi kävellä "hiirulaisena".

   Poista
  3. Hyvä että toit tämän ryhtiasian esille, sillä näinhän se juuri on. Itse saan koroista myös itsevarmuutta :)

   Poista
 11. Aivan iiihana toi takki! Ja nilkkurit! Ja laukku... Täydellinen asu siis taas kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ! Takki on edelleen ihana kahden talven jälkeen, on ilo laittaa se ylle, samoin kuin laukku ja nilkkurit. Hyviä ostoksia siis ;)

   Poista
 12. Jälleen niin tyylikkäänä, ja samaa mieltä kuin moni muukin- et sinä siihen korkoja tarvitse :).

  Rrrrakastan korkokenkiä, mutta mukavuudenhalu ja käytännällisyys ajaa kyllä edelle, eritoten jos tiedossa kohtuullisenkin paljon kävelyä. Tosin silti kävelytkin tiedostaen olen sortunut valitsemaan korot, vanitas vanitatum ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ! En varmaan tarvitse korkoja sen enempää kuin muutkaan mutta niissä on vaan eri fiilis ;)

   Mietin yleensä aika tarkaan ennen korkojen laittoa, selviänkö niillä vai tuleeko kävelyä liikaa. Joskus on käynyt hullusti . . . ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig