maanantai 18. marraskuuta 2013

Inspiration Blog Awards

Kaunis Sandra 
Avecina oma tytär
idkuva


Kuvasaldoa lauantain Indiedays Inspiration Blog Awardseista. Koska juhlissa avecina oli oma tytär sain kerrankin kuvia itsestäni mutta unohdin kuvata muita vieraita. Noloa. Kuvasin kuitenkin kauniin Sandran, joka ystävällisesti suostui kuvaan. Sandran lisäksi myös monilla muilla vierailla oli todella upea juhlalook. Juhlapaikka Klaus K. Livingroom oli mielestäni onnistunt valinta. Pienet naposteltavat (ihania suklaajuttuja !) ja juomat olivat tarjolla useilla pöydillä kahdessa kerroksessa. Musiikki oli super cool !!! Ainoa miinus tulee jonoista sisälle mennessä ja palkintojen jaon huonosta kuuluvuudesta ja näkyvyydestä. Kuvia palkintojen jaosta oli melkein mahdoton ottaa. Parasta juhlissa oli seura ja tapasinkin monia blogituttuja kuten DahlianMikonBusiness Womanin ja Marjukan, joiden blogeista voit lukea lisää juhlista.
Omana asuna oli H&M savunsininen mekko, Christian Louboutinin Pigallet ( jotka eivät ole huhuista huolimatta epämukavat jalassa, vaan hyvin jaksoin koko illan seistä ja kävellä niillä ) ja Miu Miun clutch. Meikkinä tummat silmät ja nudet huulet sekä nutturakampaus, kaikki ihan itse laitettu.
Nyt paluu arkeen kiireisen ja mukavan viikonlopun jälkeen. Kiitos vielä Indiedaysille mukavasta juhlasta ja onnittelut Blog Awardsien voittajille ! Ja ihan kaikille super mukavaa viikkoa !
Share:

32 kommenttia

  1. Kauniita olette, äiti ja tytär :)

    -H

    VastaaPoista
  2. Kaunis juhlalook. Mekon heleä väri sopii sinulle erinomaisesti.

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu, kiva kun olit valinnut muuta kuin mustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mulla on aina niin tummia asuja, että juhlaan halusin valita jotain muuta.

      Poista
  4. Koko look on todella classy! Ja nuo kengät <3 voih uudet korkkarit ovat talven ostoslistalla....piti päätyä Manoloihin, mutta enpä tiedä enää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Manolotkin on kauniita mutta ehkä yhdet Loubiet . . . ;)

      Poista
  5. Olit niin ihanan klassisen kaunis ja tyylikäs!
    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Hei Sara! Olitpa kauniina ja tyylikkäänä juhlissa. Ja kaunis on tyttäresikin! Oli varmaan mielenkiintoiset juhlat, kun sai tavata face2face blogituttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuulia ! Kiitos kivasta kommentistasi :) Juhlat olivat mukavat ja oli tosi ihanaa tavata tuttuja bloggareita.

      Poista
  7. Kaunis mekko ja koko look! Ja kauniita olette myös itse - sekä sinä että tytär!

    VastaaPoista
  8. Oi ompas tuolla illan juhlassa ollut upean näköiset tarjoilut! Toi mekkosi on kyllä niin hieno ja kauniina olet ollut :) Ja mikä kaunotar tyttäresikin on! Olen pikkuisen kateellinen noista kengistä ;) Noi nudet Pigallet on nimittäin kenkien himotuslistallani ykkösenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoilut oli herkullisia, varsinkin suklaa ;) Kiitos kauniista sanoistasi :) Pigallet on mielestäni maailman kauneimmat kengät <3 Voisin ottaa niitä joka värissä ;) Varmasti ehdit vielä omasi ostaa.

      Poista
  9. Mielettömän kauniina olet ollut, asukokonaisuutesi on kyllä aivan napakymppi.

    VastaaPoista
  10. Kaunis äiti, kaunis tytär :) Mun mielestä on ihana, kun omat tyttäretkin alkavat olla niin isoja, että saan heistä seuraa "tyttöjen juttuihin".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos meiltä molemmilta :) Minustakin on mukavaa kun tytär on jo ( melkein ) aikuinen, on ihanaa shoppailla ym. yhdessä.

      Poista
  11. Niin Pigallet kaupunkilomalle, eikä se niin ollut ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö taksit ole keksitty Pigalleja varten :D ? Paulilla istuskeluun voisivat olla hyvät ;)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kuin myös sinut :) Toivottavasti tavataan vielä joskus uudestaan ja ehditään jutella enemmän.

      Poista
  13. Tuo sinun miekko on aivan ihana.. oletko hankkinut sen nyt lähiaikoina? Jos vaikka löytyisi vielä valikoimista.. jopa täältäpäin maailmaa :) Koko asu on ihana, ja kengät tietty ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos . . .mekon olen ostanut viime talvena mutta nyt käytin ensikertaa :) Jostain aletangosta nappasin mukaani. Siinä on jotain niin suloista, visioin heti tämän asun. Toivotaan että löydät jonkun vastaavan :)

      Poista
  14. Ps. Miten laitoit nutturasi? Tarvitsen jonkun kivan mallin vinkiksi kun ensiviikolla vietetään miehen juhlia.. Tykkään juuri tuollaisesta rennosta että osa hiuksista jää kasvojen ympärille vapaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampasin taaksepäin ja tupeerasin kevyesti takaa ja sivuilta, kiedoin ponnarille, josta kaksin kerroin sykerölle sitten lisäsin hiuslisäke ponnarin ja lakka päälle. Eteen jääneet hiukset kiharsin. Toivottavasti tästä oli apua :)

      Poista
  15. Niin kaunis sinä Sara ja tyttäresi :)! Kauniit asut molemmilla, upeita yksityiskohtia myöten!

    Oikea asuvalinta, tuo väri on elegantti ja sopii sinulle hienosti :).

    Ihanat kekkerit ja mitkä tarjoilut! Seurasta puhumattakaan...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna kivasta kommentistasi <3 Viihdyin mekossa mainiosti, vaikka viime hetkeen asti pidin mustaa vaihtoehtoa varalla :)

      Kekkerit oli vallan mainiot ja seura mitä parhainta :)

      Poista
  16. Oli varmasti tosi mukava päivä ja ilta! Ja voi miten kauniilta te molemmat näytätte iltalookeissanne! Mekkosi väri on todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Päivä oli mukava ja ilta vielä hauskempi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig