keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Perfect

idkuva


Muutaman viikon takaisilla Wellness päivillä sain kokeiltavakseni joitakin kosmetiikka-tuotteita. Yksi niistä on tämä Denny Leightonin kynsilakka ja siitä aivan ihana hieman harmaaseen taittuva sävy Lilac Lust. Jo yksi kerros tätä riittää antamaan kauniin värin ja kahdella kerroksella saa kauniin ja kestävän pinnan. Kuvassa näkyvä lakkaus on ollut kynsissä jo melkein viikon ja väri on pysynyt hyvin.Tätä oli siis kynsissä myös lauantain juhlissa.Kynsilakka pullon korkki on tukeva ja siitä saa hyvän otteen lakatessa, lisäksi sivellin liikkuu kynnen pinnalla kevyesti ja lakkaus on helppo tehdä. Tätä Denny Leightonin lakaa saa ostaa ainakin nettikauppa Showstopperista. Itse ostan usein kynsilakan värin perusteella, etsin jotain tiettyä väriä ja ostan merkistä riippumatta. Oletko sinä uskollinen tietylle merkille vai ratkaiseeko väri tai jokin muu seikka ostopäätöksesi ?

Kivaa keskiviikkoa-iltaa teille kaikille !


* Yhteistyö 
Share:

16 kommenttia

 1. Kaunis väri ! Kynsilakoista etsiskelen minäkin hyviä värejä , merkillä ei väliä. Kokemukseni mukaan vähintään yhtä hyvin kestää halpislakka kuin vaikkapa Diorin lakka .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta mitä sanot lakkojejn laadusta, joskus joku halpis merkki voi olla todella hyvä. Väri on tärkeä :)

   Poista
 2. Kaunis väri! Täälläkin juuri lakkailtiin tänään kynsiä. :)
  Väri ratkaisee oikeastaan lakkahankinnat, en ole koskaan ollut oikeastaan edes tietoinen hyvistä kynsilakkamerkeistä (jos ei nyt Chanelia lasketa mukaan;). Perus Lumene on aina ollut hyvä ostos ja H&M:n lakat ovat myös olleet ahkerassa käytössä. Tuota lakkaa voisi kyllä harkitakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska sattuma ;) Väri on varmaan monelle se tärkein kriteeri. Lumenella onkin monia kivoja sävujä :) H&M lakkoja en ole kokeillut vaikka niitäkin meiltä löytyy (tyttären ).

   Poista
 3. Ihana vari! Lakkaan kynsia todella harvoin, mutta olen merkkiuskollinen, silla olen huomannut etta Revlonin Colorstay lakka kestaa minulla kaikkein pisimpaan. Siina on huomattava ero muihin merkkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, itse olen tähän nyt ihan koukussa :) Revlonin lakkoja en ole koskaan kokeillut, täytyy pitää mielessä. Siellä lakat ovatkin aika paljon edullisempia kuin täällä :)

   Poista
 4. Kauniin värinen lakka! Minulla väri ratkaisee, tosin tällä hetkellä sekin, että tuli tilattua jossain vaiheessa enemmän lakkoja Jenkeistä niin nyt tarttisi ne käyttää ensin loppuun ja vasta sitten hankkia uusia :) Tilasin suurimman osan vielä China Glazelta, joten pullot ovat riittoisia ja lakat pysyvät hyvin kynsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole lakkoja koskaan netistä ostanut. Saan aina jostain vision tietystä väristä ja sitten metsästän sitä kaupoista :)

   Poista
 5. Upean värinen lakka ja sopii sun väreihin.

  VastaaPoista
 6. Mulla ratkaisee väri ihan 100%. Tällä hetkellä kynsissä jonkun halpishallin euron lakka, kestänyt kohta jo viikon eikä oikeastaan yhtään kulumaa näy. Ja joskus tuntuu, että saman lakkamerkin eri värit kestävät eri tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut ihan saman noiden värien kanssa. Saman merkin eri värit käyttäytyvät ihan eri tavalla. Halvoissa lakoissakin voi olla hyviä ja toisin päin :)

   Poista
 7. Tosi kaunis väri! Itse käytän yleensä OPIn ja Korresin lakkoja, molemmissa olen ollut tosi tyytyväinen kestävyyteen ja laatuun. Aika merkkiuskollinen olen kun hyvän löydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin väri on kaunis. Opin lakkoja olen joskus kokeillut, niissäkin on kauniita värejä.

   Poista
 8. Tässä on kyllä tosi kaunis sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on kyllä kaunis, hieman lila mutta harmaaseen taittuva.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig