lauantai 23. marraskuuta 2013

Details

idkuva


Tämän viikon asukuva saalis oli harvinaisen laiha, sillä ylläoleva kuva on ainoa. Jotenkin viikko oli hirmuisen kiireinen ja ehkä vähän stressaavakin. Perjantaina kuitenkin onnistuin napsaisemaan kuvan päivän laukusta, joka oli Mulberryn ikivanha pikkulaukku. Laukkua en ole käyttänyt vuosiin ja se onkin oikeastaan siirtynyt tyttären omistukseen. Silloin kun laukku oli uusi, käytin sitä usein, niin no, aivan niinkuin nytkin farkkujen ja sinisen villakangastakin kanssa. Jotkut asiat ne eivät vain muutu. Pukeutumiseni ei siis ole juurikaan muuttunut vuosien saatossa. Tyyli on kutakuinkin sama kuin ennenkin, pyrin kuitenkin aina päivittämään asut tähän päivään. Onko sinun tyylisi muuttunut vuosien saatossa vai oletko pysyt tyylillesi uskollisena ? Ihanaa ja rentoa viikonloppua teille kaikille !


My old bag from 80's Mulberry, coat Marc by Marc Jacobs, jeans Diesel, sweater Ralph Lauren
Share:

14 kommenttia

 1. Oma tyylini on kyllä muuttunut, vielä viisi vuotta sitten sekä raidat, että punainen olisivat olleet ehdottomasti ei. Onneksi voi itseään kehittää. Osa klassikoista sitten taas on ja pysyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joaisella on muutosta tapahtunut. Itseltäni ovat kirkkaat värit jääneet kokonaan ja hyvä niin :)
   Sen sijaan juurikin klassikot ovat säilyneet läpi, no vuosikymmenien :D

   Poista
 2. Tuo takki on ihanan värinen! Ja laukku ikuinen klassikko!
  Tyyli - jaa-a - minä luulen, että olen aika tyylitön - tai sanotaan mieluummin tyylivapaa;) Löytyy vähän kaikkea - vaan ei glitteriä eikä röyhelöitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laukku taitaa jo olla ainakin vintagea :D

   Tyylivapaa kuulostaa kivalta ja rennolta :) Röyhelöitä emmen varmaan enään tarvitse . . .;)

   Poista
 3. Arvaa keneltä löytyy just sama laukku ja taitaa olla saman ikäinenkin! Minä käytän laukkua ihan säännöllisesti. Yhden toisen Mulberryn kylläkin vanhempi nuori neiti otti "lainaan", kun se oli ollut minulla sen verran vähäisellä käytöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska yhteensattuma :D Näitä laukkuja taitaa olla aika monen kaappien kätköissä, olihan se sen ajan must have-juttu :)

   Minusta on kiva kun tytär käyttää omia vanhoja laukkujani jne. Jotenkin kiva ajatus että hänen nuoruuteen liittyy samoja juttuja kuin itselläni oli, sillä niin moni asia on mailmassa muuttunut.

   Poista
 4. Kyllä mun tyylini on pohjimmiltaan pysynyt samana lähes koko aikuisiän, mutta tietysti sitä päivittää jonkun verran ajanmukaiseksi. Esim. farkut ovat aina kuuluneet mun tyyliini, mutta niiden malli vaihtelee vallitsevan ajankuvan mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näin ole meistä useinmilla, sinänsä aika jännä miten tyyli pysyy. Kiva kun mainitsit nuo farkut, ne ovatkin myös omassa pukeutumisessani aika tärkeässä osassa, en voisi elää ilman niitä :)

   Poista
 5. Huomaan oman tyylini hieman muuttuneen työkuvioiden ja työposition mukana. Tosin mulla on selkeästi kaksi "eri tyyliminää" töissä aika klassisen särmä ja vapaalla tykkään heilua välillä rokkikukkona. Tosin nämäkin ovat viimeisen vuoden aikana lähentyneet, eli olen uskaltanut vähän rentouttaa arkena myös työpukeutumista.
  Mutta noin perimmiltään oma maku ei ole paljoa muuttunut, musta, harmaa, yksinkertaisuus, tailorimaiset leikkaukset, jes, mii laik.
  Sulla on mun mielestä kaunis, just oikealla tavalla yksinkertainen, mutta rok tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että vain silloin tyyli saattaa muuttua, jos on nuoruudessa pukeutunut kovin radikaalisti esim. jonkin populaari kulttuurin mukaisesti. Työelämässä voikin nykyisin pukeutua huomattavasti rennommin kuin vaikka 10-20 vuotta sitten. Itse toivoisin että voisin työhön pukeutua ehkä astetta asiallisemmin; korkoihin ja kotelomekkoihin jne. Ehkä pitäisi vaihtaa vielä kerran alaa ;)

   Kiitos kivasta kommentistasi Mapsi !

   Poista
 6. Itselläni on juttua muutoksesta vuosien varrella. Mitä aikusemmaksi kasvaa sitä tietoisemmaksi tulee omasta tyylistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva täytyy käydä lukemassa :) Tuo on ihan totta. Mutta olen myös huomannut että aikuisuuden kynnyksellä moni saattaa pukeutua turhankin aikuisesti ja klassisesti, ikään kuin tietyn muotin mukaan. Tyylissä tietysti aina tapahtuu pieniä muutoksia ja myös ympäröivä maailma vaikuttaa siihen, esim. työ ja asuinpaikka jne.

   Poista
 7. Minä kokeilen aika paljon eri tyylejä. Hankin käytännössä kaikki vaatteeni kierrätettyinä - kun eivät oikeastaan mitään maksa, niin voi tehdä hullumpiakin hankintoja suuremmin miettimättä. Osasta sitten paljastuukin kotona tarkemmin sovitellessa aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylien vaihtelu kuulostaa kivalta ja kierrätettyjen vaatteiden kanssa se ei edes tule kalliiksi. Aarteita varmasti löytää, itsekin oeln tehnyt muutamia hyviä löytöjä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig