lauantai 5. maaliskuuta 2022

SPRING MOOD


Ulkona paistava ihana aurinko tuo onneksi hieman iloa ja valoa näihin synkkiin päiviin. Olen viime aikoina nukkunut todella huonosti ja varmasti moni muukin. Viime yönä nukuin kuitenkin melko hyvin ja sekin on kiva asia. Itse en pääse viikonlopun aurinkoisista säistä nauttimaan, sillä olen taas töissä. Tosin ihan omasta tahdostani, koska pidän viikonlopun hieman rauhallisemmasta työtahdista ja niistä seuraavista arkivapaista. 




Kuvissa vilahtavan Emma Baxter-Wrightin Little Book of Chanel ostin jo ennen joulua, mutta nyt vasta olen ehtinyt sitä lukemaan. Kirja ei ole virallinen elmänkerta, ennemminkin pieni kirja Chanelin muotitalosta ja sen luojasta Coco Chanelista. Mielenkiintoinen kuitenkin ja sisältää myös paljon kuvia.



Kuvien oloasu on hempeän vaalean lila ja sen ostin H&M. Tällä kertaa ostin tarloituksella yhden koon isomman ja se oli hyvä ratkaisu, sillä sekä housut että huppari ovat juuri sopivasti väljät oloiluun kotona ja vapaa-ajalla. Värikin on kivaa vaihtelua mustan, valkoisen ja beigen rinnalla.



Väreistä tuli mieleen viikolla näkemäni kevät uutuudet kaupoissa. Ja pakko vetää takaisin aiempi kirjoitukseni ettei värejä juuri näkynyt vaatekaupoissa, sillä niin värikästä oli tarjonta nyt. Zarassa ehkä kaikkein eniten ja kaikkein voimakkaimmat värit. Stockmannilla hieman hillitymmin ja sieltä löytyi jopa brändejä, joilla kirkkaita värejä ei ollut lainkaan. Esimerkiksi Elin Klingin Totemen mallisto oli pelkistetyn minimalistinen värejä myöten. Harmi, että ovat niin kalliita, etten itse raaski niihin rahojani laittaa. 





Kuten aiemmin kirjoitin en tosiaan oikeasti tarvitse juuri nyt mitään vaatteita. Tarkoituksena onkin ollut uusia muutamia juttua kotona, mutta tässä tilanteessa, jossa olemme juuri nyt, taidan sittenkin harkita vielä hieman uuden sohvan ostoa. Toisaalta on ikävä olla ostamatta mitään, sillä se ei pidemmän päälle ole taloudelle hyväksi. Jään nyt toistaiseksi katsomaan tilannetta ja harkitsemaan asiaa. 



Kaikesta huolimatta, odatan jo kevään etenemistä; lumesta paljaita katuja, lenkkejä ulkona ilman pelkoa liukastumisesta, aurinkoisia hetkiä kahvilan terassilla ja trenssikelejä. Ja sitten lopulta sitä ihanaa heleää vihreyttä, joka saapuu juuri ennen kesää. Siitepölyallergiasta huolimatta. Sillä sen jälkeen tulee kesä, kaikesta huolimatta. 



 

Ihanaa kevään odotusta !

Share:

1 kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig