keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

SIMPLE



Kevät tulee kohisten ja pian on villapaita kelit ohitse. Viime päivinä olen joko käyttänyt neuletta ohuemman takin kanssa tai paksumpaa takkia collagepaidan kanssa. Aamuisin on toki vielä ollut pakkasta ja pipo tai huppu on silloin ollut paikallaan, mutta iltapäivisin tarkenee ilman niitä. Aurinkolasejakin on vihdoin päässyt käyttämään ja se on kiva asia.



Aurinkolasejen lisäksi on aika päivittää ihonhoito ja meikki tuotteet keväisemmiksi. Oma suosikkini näin keväisin on Lumenen Invisible Illumination Instant Glow sävyvoide. Tämä sävyvoide sekä kosteuttaa että peittää. Geelimäinen koostumus sulautuu ihoon tasoittaen ja helyttäen sitä. Aivan täydellinen voide kevääseen, kun haluaa iholle luonnollisen raikkaan ilmeen. 



Olen myös löytänyt uudelleen rannekellot. Niinä vapaapäivinä kun tulee käytyä kaupungilla, olen huomannut, kuinka kätevää on katsoa kellonaika ihan oikeasta kellosta sen sijaan, että kaivaa puhelinta koko ajan esiin tai mikä vielä pahempaa, kulkee puhelin kädessä. Kuvan rannekello on juuri nyt mieleinen, yksinkertainen ja sopii melkein kaikkiin asuihini. Nyt kaikki yksinkertainen ja eleetön kiinnostaa niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. 




 

Aurinkoista loppuviikkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig