keskiviikko 23. helmikuuta 2022

TALVIASUJA

Instagramissa @sarasblogi julkaisen tarinat osiossa asukuvia, joita yleensä napsin peilin kautta itse ostosten lomassa. Koska osa blogin lukijoista ei ole instassa, ajattelin julkaista niitä silloin tällöin myös täällä blogin puolella. Varsinkin kun en ole viime aikoina viitsinyt / ehtinyt / jaksanut ottaa asukuvia kuten aiemmin. Tämän postauksen asut ovat tältä talvelta ja melko saman tyylisenä olen näköjään kulkenut tämän talven.
Musta on näköjään ollut hallitsevassa asemassa, mutta yksi asu vaalean takin kanssa joukkoon mahtuu. Mustaan olen yhdistänyt luonnonvaaleaa, beigeä ja harmaata. Vapaapäivinä jalassa on usein farkut, kun taas työpäivinä olen kulkenut gollagehousuissa työmatkat. Ihan mukavuuden vuoksi, kun kuitenkin töissä vaihdan toiseen asuun. 

 


Tänään kaupungille lähtiessä tuntui tosi talviselta, mutta sitten aurinko lämmitti ja lämpötila nousi, kotiin tullessa tuli ihan kevät fiilis, vaikka lunta on täällä Helsingissäkin ihan mielettömästi. Keskustassa olikin kiva vaihteeksi kävellä kaduilla, joilla ei ole lunta, eikä liukastumisen vaaraa.
Viimeinen kuva on tältä päivältä, asu oli muuten musta, mutta raitaneuleessa jo vähän kevään tuntua. Kevätvaatteista katselin vain neutraalin värisiä, sellaisia omaan makuun ja tyyliin sopivia. Onneksi niitä kirkkaita värejä ei ainakaan vielä kauppojen hyllyt notkuneet. Lyhyen shoppailukierroksen jälkeen kävin vielä lounaalla. Aika mukava vapaapäivä, jonka kruunasi auringonpaiste.  

Aurinkoista  talvilomaviikkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig