sunnuntai 14. marraskuuta 2021

JOULUN ODOTUSTA


Viime vuonna kävimme joulukuun alkupuolella katselemassa joulukaupunkia kuopuksen kanssa. Kaupungissa oli jouluvalot paikoillaan ja luntakin maassa. Tuomaan Markkinoita ei sen sijaan ollut ja muutenkin  tunnelma oli Koronan johdosta hieman ahdistava. Tänä vuonna Tuomaan Markkinat tulee taas ja on avoinna 27.11-22.12.2021. Itse aion ehdottomasti käydä siellä ainakin juomassa glögiä ja fiilistelemässä joulutunnelmaa.



Me käytiin kahvilla Cafe Engelissä, joka on yksi lempikahviloistani Helsingissä. Toinen missä tykkään käydä ympäri vuoden, mutta erityisesti joulun aikaan on Kappeli, mutta se taas on remontin vuoksi suljettuna aina vappuun asti. Tänä vuonna suuntaan siis uudestaan Cafe Engeliin jouluisissa tunnelmissa.



Joulun aikaan käyn myös jouluisissa pop-up liikkeissä ja joskus myös joulumyyjäisissä. Omaan joulun odotukseen liittyy glögi ja piparkakut, joulukatu ja joulumusiikin kuuntelu. Lisäksi koristelen kotia hiljalleen jouluiseksi, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Joululahja ostoksia olen jo tehnyt, ne paketoin myöhemmin, mutta paketointi tarvikkeita olen ostanut. Toki niitä on myös säästössä viime vuodestakin. 


 

Odotatko jo joulua ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig