maanantai 6. syyskuuta 2021

SISUSTA JULISTEILLA & ALEKOODI* Kaupallinen yhteistyö Gallerix kanssa * 

Rakastan julisteita, niillä saa helposti ja edullisesti uutta ilmettä sekä tunnelmaa kotiin. Uudet julisteet kotiini  sain valita Gallerixin valikoimasta. Tällä kertaa valitsin muutamia mustavalkoisia sekä muutenkin värimaailmaltaan rauhallisempia julisteita.

Uusia julisteita valitsin niin olohuoneen kuin eteisen seinällä, jossa minulla on ollut jo aiemmin julisteita. Lisäksi pari julistetta uutteen työ/vierashuoneeseen, joka siis ennen oli kuopuksen huone ja on nyt muuttunut melkoisesti.

Työ/vierashuoneeseen valitsin nuo kuvissa näkyvät rauhalliset Matisse Cutout Woman juliste ja Matisse Cutout Black juliste. Ne ovat nyt vielä työpöydällä, sillä en ole ihan varma laitanko ne pöydän yläpuolelle vai jollekin toiselle seinällä. 

Eteisen seinälle musta hyllykön yläpuolelle päätyi William Morris Larkspur juliste. Tämähän on tapettikuosi ja moni ehkä muistaakin, että minulla on samasta kuosista mekko. Lisäksi kaksi mustavalkoista kuvaa Vintage Camera ja Old record Player.
Olohuoneen seinälle halusin lempeämpää tunnelmaa ja löysin kaksi julistetta kohteista jonne haaveilen matkustavani; Positano Amalfi Coast sekä Tram In Lisbon. Lisäksi ihastuin hauskaan autojulisteeseen Pink Car ja tietysti  valitsin pari kesäistä kuvaa, joita on mukava katsella talven tullen eli Slipping Sand  ja Surfing Boards On Beach .  

Gallerixilla on todella monia ihastuttavia julisteita ja paperi on erittäin hyvä laatuista. Teille lukijiolle minulla on tarjota alennuskoodi Saras30, jolla saa 30 % alennuksen heidän verkkokaupastaan. Alennus on voimassa 24.9 saakka. 


Sisustatko julisteilla ja tauluilla ?
Share:

2 kommenttia

 1. En sisusta tauluilla, enkä julkisteilla. Mutta oli pakko tulla kommentoida, kun bongasin sun rottalampun. Olen katsellut pitkään omaa, mutta kullanvärisenä ja nyt on varmaan pakko pistää se tilaukseen asap. :D

  Ihanaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, teillähän on seinillä paljon kirjahyllyjä ? Tuo rottalamppu on ihana, ja kultaisena varmasti myös upea :)

   Ihanaa viikonloppua !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig