lauantai 11. syyskuuta 2021

SYYSKOTI


Löysin tuon ihanan syksyisen kukkakimpun eilen lähikaupastani. Kimppu on minusta hurjan kaunis ja luo kivasti syksyistä tunnelmaa kotiin. Tykkään ostaa kotiin leikkokukkia, mutta aina en viitsi tai jaksa lähteä keskustan kukkakauppoihin, joten oli kiva kun lähikaupasta löytyi näin kaunis kimppu. Näin ei suinkaan aina ole.

Nyt kuopuksen lähdettyä opiskelemaan, olen taas innostunut kodin laitosta. Kaikki alkoi tietysti hänen huoneensa muutoksesta, mutta on tässä varmaan syksylläkin osansa. Syksyllä on jotenkin enemmän innostusta kodinhoitoon ja sisustamiseen. Sisustamisen lisäksi olen siivonnut hurjasti ja heittänyt tai antanut  paljon tarpeetonta tavaraa pois.
Jos meno jatkuu tätä vauhtia, on keväällä varmasti kaikki kaappien sisältökin käyty läpi ja järjestetty. Se olisikin mukavaa, sillä mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän turha tavara ärsyttää. Mietin juuri ettei ole syytä tehdä mitään turhia ostoksia. En halua tavaramäärän yhtään lisääntyvävän, päinvastoin.
Viimeiset ostokset ovatkin olleet ainoastaan tarpeellisia ja sellaisia joita käytän koko ajan. Niihin kuuluvat esimerkiksi tuoksukynttilät, joita menee talven mittaan lukematon määrä. Lisäksi olen hankkinut pari viherkasvia, keväällä kuolleiden tilalle. Ne menehtyivät ihan yhtäkkiä selvittyään koko talven. Nyt mietin pitäisikö hankkia kasvilamppu, jonka alle voisi kaikkein pimeimpään aikaan koota kodin viherkasvit ? 
 

Lempeää viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig