torstai 16. syyskuuta 2021

ALLÉL; KNOW THE SKIN YOU'RE INOlen testaillut viime aikoina itselleni ihan uudenlaisia ihonhoitotuotteita eli kyseessä on ruotsalainen brändi ALLÉL. Tuotteet ovat kaikki ikääntyvälle iholle ja ne valmistetaan Sveitsissä. ALLÉL ihonhoitosarja hyödyntää DNA teknologiaa ja  se on saanut paljon ylistystä kansainvälisesti aina Hollywood tähtiä myöten. Ihotautilääkäri Anne Wetterin ja dosentti Elisabet Hagertin kehittämä sarja hyödyntää tuotteissaan DNA -analyysiä, joka tunnistaa ikääntymistä edistävät markkerit. 
ALLÉLn online analyyissä saadan selville ikääntymiseen vaikuttavat markkerit, jonka mukaan valitaan tuotteet omalle iholle. ALLÉL Skin Genetic System kattaa viisi tuotesarjaa, jotka vastaavat tärkeimpiin ikääntymisen aiheuttamiin geneettisiin ja ympäristökohtaisiin muutoksiin. Sarjaa täydentää Genial sarja, josta löytyy puhdistusvaahto ja silmänympärysvoide.

Minulla on ollut testissä ALLÉL X- sarjan seerumi ja kasvovoide. Molemmat vaikuttavat luontaisen ikääntymisen liittyvään X-markkeriin, joka vaikuttaa ihon rakenteeseen, kiinteyteen ja kimmoisuuteen. Itse olen käyttänyt näitä vain öisin, sillä vielä ihoni ei  kaipaa kovin tehokasta voidetta päivisin. Talvella varmasti on toisin. Jo yksin seerumi tuo iholle kauniin hehkun ja yhdessä kermaisen pehmeän kasvovoiteen kanssa ihoni on aamuisn pehmeä, kiinteämmän tuntuinen sekä levänneen näköinen. Kaikki plussaa.
ALLÉL GENIAL puhdistusvaahto puhdistaa ihon tehokkaassti mutta hellästi ja jätää ihon ihanan raikkaan oloiseksi. Kaikkein eniten olen kuitenkin ihastunut sarjan silmänympärysvoiteesee, jossa on kätevä metallinen levitin. Tämä silmänympärysvoide viilentää ja kirkastaa silmänympäryksen ohutta ihoa hellästi ja turvallisesti. Aamulla peilistä katsovat kirkaat silmät ilman turvotusta tai silmäpusseja.
ALLÉL ihonhoitotuotteita voi Suomessa ostaa Eleven verkkokaupasta, jossa voi myös tehdä tuon alussa mainitsemani DNA online testin. ALLÉL ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ihonhoitosarja ikääntyvälle iholle. Laadukkaat ja toimivat tuotteet ja lisäksi erittäin kauniit ja käytännölliset pakkaukset.


,

 Oletko aiemmin kuullut ALLÉL ihonhoitosarjasta ? Tunnelmallista torstaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig