tiistai 28. syyskuuta 2021

LUMENE LÄHDE TEHOKOSTEUTTA IHOLLE

* Lumene tuotteet Pr-näytteitä *

Yksi kosmetiikka suosikeistani on monen muun tavoin kotimainen Lumene. Kylpyhuoneen peilikaapissa onkin aina jotain Lumenelta ja testaan innokkaasti uutuudet sekä tietysti palaan vanhoihin hyväksi koettuihin tuotteisiin. Lähde tuotesarja on yksi suosikeistani ja käytän sarjan tuotteita usein kesällä tai heti kesän jälkeen.



Lumenen Lähde tuotesarja  sisältää puhdasta  pohjoisen lähdevettä sekä kosteuttavaa mineraalipitoista koivumahlaa. Sarjan tuotteet sisältävät luonnollisia kosteuttavia raaka-aineita, jotka jättävät ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaaksi. Pakkaukset ovat raikkaita ja tyylikkään yksinkertaisia.



Nyt olen testaillut  uutta tehokosteuttavaa  yövoidetta ja tehokosteuttavaa päivävoidetta, jossa on suojakerroin 30. Kesällä käytin yövoiteena tehokosteuttavaa 24 H geelivoidetta. Yksi suosikeistani on myös tehokosteuttava 72 H geelinaamio. Lähde tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille ja Lumenen sivuilla monet tuotteet ovat saaneet runsaasti positiivisia arvosteluja. Lumenen Lähde tehokosteuttavat päivä-ja yövoide ovat keveitä, mutta täyteläisiä tuotteita, jotka jättävät ihon kosteutetuksi ja kasteenraikkaaksi. 



Lumenen Lähde hoitovesi valmistaa ihon puhdistuksen jälkeen hoituotteille. Hoitovettä käytetään siis kasvoveden ja seerumin välissä. Jos et ole vielä kokeillut hoitovettä ihonhoidossasi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Hoitotuotteet vaikuttavat mielestäni paremmin, kun on ensin laittanut iholle hoitoveden. Lähde hoitovettä kannattaa käyttää tehokostettavien tuotteiden kanssa. 



 

Mitkä ovat sinun suosikkisi Lumenelta ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig