sunnuntai 26. syyskuuta 2021

HIPPA LAUKKU & ALEKOODI
* Mainos Miiko Design kanssa *

Syksy kaikessa upeudessaan hiipi parissa päivässä ilmojen viilennettyä. Puiden lehtiin on tullut kauniit punaisen ja keltaisen sävyt-ruska. Olisi ihana käydä pohjoisessa joskus juuri tähän aikaan ja nähdä millainen ruska siellä on. Tänään puin myös ensi kertaa villakangastakin, tosin vuorettoman sellaisen. Paksun neuleen ja pipon kanssa se oli jopa liian lämmin. Vaalea rento asu on juuri sopiva viikonlopun viettoon, vaikka itse vietänkin sitä pääosin töissä.


Kuvien laukku on kotimaisen Miikon ja se on valmistettu pohjolan metsien hirvennahasta. Laukku on Hippa nimeltään ja mustan värin lisäksi sitä saa myös vaalean ruskeana. Hauskaa tässä laukussa on se, että sitä voi käyttää kahdella tavalla, olkalaukkuna  tai vyötärölaukkuna. Olkalaukkuna käytettäessä olkahihna on riittävän pitkä myös yli-olan käyttöön jopa talvitakin päälle. Hippa laukussa on kaksi vetoketjullista lokeroa ja niiden välissä yksi vetoketjuton lokero. Laukku on juuri riittävä suuri tärkeille tavaroille eli puhelimelle, korteille ja avaimille.


Hippa laukun lisäksi Miikolla on paljon sisustustuotteita ja kaikki tietysti vastuullisesti Suomessa valmistettuja. Tyyli on ajaton skandinaavisuus ja tuotteet todella ovat juuri niitä, joita voi käyttää vuodesta toiseen, niiden yhä ihastuttaessa. Miikolla onkin myös Design from Finland merkki laadun takeena.

 
Minulla onkin ilo tarjota teille alennuskoodi Miikon verkkokauppaan. Koodilla SARASBLOGI15 saat 15 % alennuksen kaikista Miikon tuotteista ja koodi on voimassa viikon. Kannattaa käydä kurkkaamassa Miikon valikoimat niin laukkujen kuin sisustustuotteiden osalta. Laadukkaita ja ajattomia joululahja löytöjäkin saatat tehdä. 


Suloista sunnuntaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig