keskiviikko 22. syyskuuta 2021

LEATHER JACKETNahkatakkia olen käyttänyt tänä syksynä tasan kerran, ja silloin yhdessä KappAhlin mustan liehuvahelmaisen mekon kanssa. Jalassa oli kuten kuvissa nuo Zaran mokkanahkaiset cowboy tyyliset bootsit. Koska en saanut silloin asusta kuvaa, otin kuvat nyt vapaapäivänä. Itse en erikoisemmin rakasta näitä sisällä otettuja asukuvia, valotus on yleensä huono ja kuvat laadullisesti huonompia kuin ulkona otetut. Lisäksi tuntuu tyhmälle pyörähdellä olohuoneessa saappaissa ja takissa. No, aina ei ole mahdollisuutta kuviin silloin kun varsinaisesti asua käyttää. 

Jotenkin tuntuu ettei tänä syksynä ole oikein ollut kivoja ulkoilu ja kuvaus ilmoja. Tai sitten olen aina ollut sellaisten sattuessa töissä.  Tänä aamuna kauhistuin, kun katsoin puhelimesta lämpötilaa, siis oikeasti vain kaksi astetta lämpöä. No, sitten kaupungille lähtiessä pukeuduin lämpöisesti ja jo menomatkalla totesin, että nyt tuli liikaa vaatetta päälle. Pipokin oli kassissa mukana, mutta ei sitä sitten onneksi tarvittu. Toivottavasti loppusyksy olisi kauniin aurinkoinen ja sateeton. 

 


 

Ihanaa syksyn jatkoa !

Share:

2 kommenttia

 1. Kokomusta toimii aina ja nahkarotsi on itselleni ollut vaatekaapin kulmakivi jo vuosia. Moni asu saa kummasti särmää, kun laittaa sen päälle - tosi ihana myös mustan mekon kanssa!
  Ihanaa viikkoa, sateesta huolimatta Sara! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokomusta on aina varma valinta ja niin helppo :)

   Kiitos Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig