tiistai 14. heinäkuuta 2015

Home is where my heart is


Tämä kesä on erilainen, sillä toinen tämän huoneen asukkaista on lähtenyt armeijaan. Vaikka hän on aikaisemminkin ollut poissa kotoa pitkiäkin aikoja ulkomaan matkoillaan, on tämä ihan erilaista. Armeijaan meno tuntuu niin aikuismaiselta ja vasta vähän aikaa sitten hän oli pikkupoika. Aika haikeeta.


Kuvia otin tähän tarkoitukseen huonolla objektilla, siksi kuvissa on vain yksityiskohtia. Kuvausta vaikeutti hieman myös se, että huoneen toinen asukas eli 16v. poikani, oli vielä nukkumassa. Päivä oli jo pitkällä, mutta meillä nukutaan lomalla myöhään, niinkuin varmaan kaikissa muissakin nuorten perheissä.Huoneessa on kaksi ikkunaa vastakkaisilla seinillä ja yhdellä seinällä rivi vaatekomeroita. Kokonaan ehjiä seiniä on vain yksi ja siitä syystä sisustusta ei ole mahdollista muutella. Sängyt ovat siinä mihin mahtuvat, lisäksi huoneessa on työpöytä, jossa on tietokone sekä kirjahylly ja toisella pojista yöpöytä.Lisää laskutilaa löytyy leveiltä ikkunalaudoilta, niillä on lamput ja joitakin valokuvia ym. Kirjahyllystä siivosin poikien koulujutut ja kaikki ylimääräiset paperit, laput ja liput pois. Laatikoihin ja kaappeihin olemme laittaneet kaikki sellaiset tavarat, joita ei tarvitse joka päivä.Muiden kotimme huoneiden ollessa melko valkoisia, löytyy poikien huoneesta sinistä, mustaa ja harmaata sekä ripaus oranssia Stockalta ostetuista tyynynpäällisistä. Huone ei ole mitenkään erityisesti minun sisustamani, vaan pojat ovat valinneet huoneessaan olevat jutut itse. Tänne on päätynyt myös oma lemppari lamppuni eli Harri Koskisen suunnittelema Block-valaisin, jonka nuorempi pojista halusi itselleen.Sinistä olen harkinnut myös pieninä annoksia muihinkin huoneisiin. Jotenkin se tuntuu uudelta ja raikkaalta pitkän tauon jälkeen. Olohuoneeseen olisi kiva ostaa joku sinisävyinen tyyny, mutta ei niitä juuri nyt ole kovin paljon tarjolla. Netin kautta tarjonta ainakin on yllättävän suppea. Mitkä värit sinua innostavat sisustuksessa juuri nyt ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


Share:

14 kommenttia

 1. Ihania kuvia, eikö olekin outoa tyhjä sänky. Täällä tuo edessä tammikuussa, mutta hui poika muuttaa kotoa neljän viikon päästä.. No tytär on jo muuttanut 4-vuotta sitten, joten näihin lopulta tottuu. Hurjaa miten kasvavat niin vinhaa vauhtia.

  Aivan ihana tyyny muuten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Aika kauheaa tuo tyhjä sänky. Mulla tietysti oli huoli, miten poika viihtyy siellä. Tuli jo onneksi lomille ja on kuulemma ihan mukavaa ;)
   En halua vielä ajatella oikeaa muuttoa, vaikka eihän se kamalaa ole, kun kotiin jää vielä ne pienemmät.

   Poista
 2. Uskon, että on hieman haikea olo - kyllä se tulee ihan liian nopeasti se lasten aikuistuminen;)
  Kiva huone ja voi miten siisti! Meillä ei nuorten huoneet olleet koskaan noin järjestyksessä - ei edes silloin kun oikein yritettiin;)
  Kivaa viikon jatkoa sinulle, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ja niinkuin Tiialle tuossa vastasin, niin minua huoletti pijan intissä viihtyminen. Sitä kun ei koskaan tiedä :)

   No, me ollaan karsittu tavaroita ja pojat ovat molemmat todella siistejä. Onneksi.

   Poista
 3. Tuo haikea tunne on vielä tuoreena muistissa. Oma poikani aloitti varusmiespalveluksensa 7.7.2014 ja (vajaan) vuoden palveltuaan pääsi tänä kesänä pois. Miten pikkupojista kasvaa niin nopeasti aikuisia?

  Ihana väritys huoneessa; sopivasti poikamainen (miehekäs) mutta silti raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä väjän yllätyin omaa reaktiotani. Poika on kuitenkin matkustellut paljon ja silloin ei koskaan tuntunut tältä.

   On varmaan ihanaa kun poika on palannut :)

   Kiitos. Pojat ovat itse muokanneet huoneesta näköisensä. Onneksi eivät rakasta tavaraa ;)

   Poista
 4. Minäkin olen yrittänyt tottua ajatukseen, että vanhempi poikani tuskin enää koskaan asuu enää pysyvästi kotona. Olisi järkevää, että nuorempi poikani muuttaisi tyhjään huoneeseen, mutta minusta se tuntuisis ihan kamalalta ajatukselta. Huone on ja pysyy ja hän saa siellä olla, kun on kotona käymässä. Pikkuveli siirtyy vierashuoneeseen, kunhan tässä ehditään...
  Nyt täällä Suomessa huokailen sitä, että nuorempi on parasta aikaa rippileirillä. Tunnen itseni ikälopuksi.

  Väreistä puheenollen, minulla on menossa harmaavaihe juuri nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkin kiva, jos on tilaa pitää lasten huoneet sellaisenaan, kun he muuttavat pois. Kuulostaa jotenkin niin tutulta tuo ikäloppu, lasten kasvaessa sitä yhtäkkiä huomas vanhenneensa.
   Toivottavasti poikasi viihtyy riparilla ja teillä on muutenkin kiva loma.

   Harmaa on kaunis väri ja sopii upeasti sisustukseen. Tykkään.

   Poista
 5. Tsemppiä äidille haikeisiin hetkiin, kyllä ne lapset vaan kasvavat (ja itse vanhenee, hehee) niin nopeasti.
  Ihanan värikkäitä yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se tästä :)
   Mustakin on kiva, että edes yhdessä huoneessa on vähän väriä.

   Poista
 6. Taisit jo facebookista huomatakin, että olen heittänyt sulle haasteen! Toivottavasti innostut paljastamaan salaisuuksiasi...

  Ja kuule, on se kyllä jotenkin hurjan haikeaa, kun huomaa lapsensa olevan aikuisia. Mutta pikkuhiljaa alan tottua siihen, että kotona ei enää vakituisesti asu kuin mina ja kissat. Helpottaa kyllä kovasti se ajatus, että olisi vielä kamalampaa, jos jäisivät nurkkiin "ikuisesti" - se, että uskaltavat ja haluavat lentää pois pesästä kertoo, että on tehnyt edes jotain oikein... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu haasteesta <3

   Ihan totta mitä sanoit nurkkiin jäämisestä. Silloinhan sitä on onnistunut kasvattajana kun lasten siivet kantavat omaan elämään. Mulla tosin on vielä nuo kaksi nuorempaa, jotka eivät vielä pitkään aikaan lähde pois.
   Ja kokemusta myös viikonloppu äitiydestä, siksi nautin ladyen kotona olemisesta niin paljon.

   Poista
 7. Kyllä ne lapset vaan kasvavat vauhdilla! Vaan kaunis sisustus ja kivat värit! Itse pidän valkoisesta suunnattomasti, valitsen sen aina jos vaa on valinnan varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kuuluu mennäkin :)

   Kiitos. Valkoinen on munkin lemppari, sitä kun on paljon niin voi tipoittain muitakin värejä kokeilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig