torstai 20. toukokuuta 2021

DETAILSOlen pitkään etsinyt laadukasta kesäneuletta ja nyt viimein löysin etsimäni. Kesäneuletta, joka olisi ajaton niin mallinsa kuin värinsä puolesta ja niin laadukas, että kestäisi vuodesta toiseen. Hieman yllättäen neule löytyi Marimekolta ja on vieläpä Unikko. Värejä ei tässä Unikossa ole vaan neuleen kohopinta muodostaa unikkokuvion. Aivan ihana ajatus. Näin neuleen ensin netissä ja sitten oli pakko käydä katsomassa liikkeessä. Neuletta olisi ollut myös napillisena neuletakkina, mutta harkittuani asiaa muutaman päivän, totesin neuleepaidan olevan enemmän oma juttuni. Materiaali on 100 % puuvillaa, kuten kesäneuleessa kuuluukin olla ja värinä luonnonvalkoinen. Täydellinen kesäneule.
Neuletta olen jo käyttänyt mustien farkkujen ja loafereiden kanssa, mutta kesällä puen sen vaaleiden pellavahousujen pariksi ja sujautan jalkaan mudan väriset nahkaiset pistokkaat, jotka löytyivät reilulla alennuksella Zarasta. Neule sopii myös täydellisesti kukkamekkojen kaveriksi, jos haluaisin niitä tulevana kesänä taas käyttää. Tosin nyt juuri tuntuu siltä, että kesän värit ovat itselleni musta, valkoinen ja muut hyvin neutraalit värit. Mutta eihän sitä koskaan tiedä miten mieli muuttuu.
 

Kesän koruissa aion suosia kultaa ja kynsiin sekä huuliin vaaleita nude sävyjä. Toivottavasti Korona tilanne paranee pikkuhiljaa, sillä jopa minäkin joka ei huulipunia välillä muista edes käyttää, kaipaa niitä. Maskin alle, kun ei paljon viitsi huulia punata. 


Oletko shoppaillut kesää varten ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig