lauantai 6. helmikuuta 2021

ROSE GOLD




* e.l.f. tuotteet Pr-näytteitä *

Meikkaan arkisin todella hillitysti ja useimpina päivinä täysin samalla tavalla. Yleensä vaihdan värivoidetta, poski- ja huulipunaa vuoden ajan mukaan. Puuteria ja korostustuotteita sekä voimakasta silmämeikkiä käytän todella harvoin. e.l.f. on edullinen kosmetiikkasarja, jota löytyy monesta nettikaupasta ja myös apteekeista. Joskus aiemmin minulla on ollut testissä sarjan värivoide, joka oli ihan toimiva arkipäiviin.





Nyt testailen kuvien e.l.f. tuotteita eli huulipunaa, jonka sävy on Party In The Puff ja valoa heijastavaa korostuspuuteria, jonka sävy on Rose Gold. Molemmat ihan passeleita tuotteita arkimeikkiin. Korostuspuuteri on pieni rasia, joka kulkee helposti mukana ja sillä voi korjailla meikkiä. Tälläiselle aralle meikkaajalle se on täydellien tuote, sillä siitä ei vahingossakaan tule liikaa. Tuotetta voi laittaa sekä kuivalla että kostealla siveltimellä. Jälkimmäisellä tulee peittävämpi lopputulos.




 

e.l.f. Party In The Puff sävy on tuollainen hieman orassiin taittuva pehmeä nude. Itse rakastan erilaisia nude sävyjä ja niitäkin on ihana vaihdella vuoden aikojen mukaan. Puna levityy hyvin ja tuntuu mukavan kostealta huulilla. Mielestäni tämä on puolimatta, punassa on hieman kiiltoa muttei liikaa.



Share:

2 kommenttia

  1. Näyttää sellaiselta nudelta punalta joka voisi sopia myös mulle. Just tärkeää, että se on vähän lämmin tai muuten näytän heti kalmolta. :D

    Ihanaa sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva sävy ja sopii minusta ihanasti kevättä odottaessa. Unohdin muuten mainita, että punassa on ihanan karkin tuoksu ;)


      Kiitos Jonna <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig