maanantai 1. helmikuuta 2021

BEIGE & BLACKVaalean beige bleiserini on ollut jo pari kertaa käytössä tosin neulemekon eikä t-paidan kanssa. Bleiserihän on kierrätysmateriaaleista valmistettu ja jännittyneenä odotan, kuinka se kestää käyttöä. Tosiaan tälläisillä kylmillä ilmoilla olen käyttänyt bleiseriä merinovillaisen neulemekon ja villakangastakin alla. Edellisessäkin postauksessa nähty musta villakangastakkini ei ole kovin paksu, mutta siinä on aika väljä leikkaus yläosassa, jonka ansiosta takin alle sujahtaa kuin huomaamatta myös paksut neuleet ja bleiserit. Todella kätevää.
Tänään onkin jo helmikuun ensimmäinen ja kohta se kevätkin on täällä. Tai ei nyt ihan kohta, mutta helmikuussa parasta on kyllä hiljalleen lisääntyvä valon määrä ja sellainen hento aavistus lähestyvästä keväästä. Helmikuuhun kuuluu myös Runebergin tortut ja laskiaispullat. Tänä vuonna jätän ne väliin, sillä yritän nyt olla jonkin aikaa kokonaan ilman sokeria eli siis herkkuja. Onneksi ehdin tammikuussa syödä peräti kaksi laskiaispullaa. Herkkujen sijaan yritän syödä enemmän hedelmiä ja kasviksia. Katsotaan miten käy.
 

Oletko kokeillut herkkulakkoa ? Mukavaa maanantai iltaa !

Share:

2 kommenttia

  1. Ei vitsi, kiitos että muistutuit että minullakin on kaapissa musta pitkä neulemekko- lähi heti päälle kun lähden ihmisten ilmoille kokoukseen etäilypäivältä :D . PS. Beige ja musta on niin paras yhdistelmä. Ihanaa työviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sait postauksesta inspiraation. Mukavaa talven jatkoa sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig