perjantai 15. tammikuuta 2021

DETAILS


Rakastan valkoisia t-paitoja ja paitapuseroita. Vaikka ulkona nyt paukkuu pakkanen haaveilen jo keväästä ja ja siitä hetkestä jolloin ulos voi mennä t-paidassa ja bleiserissä. Valkoisia t-paitoja minulla on kahdenlaisia, niitä joita käytän aluspaitoina ja niitä joita käytän bleisereiden alla tai kesällä yksinään. Nansolla on hyviä ja laadukkaita valkoisia t-paitoja ja niitä itseltäni löytyy pariakin eri mallia.


Kuvien vaalea villakangas bleiseri on H&M ja se on ylisuuri hieman laatikkomallinen. Sitä ajattelin käyttää ensin ohuiden neuleiden kanssa ja keväällä juurikin valkoisten t-paitojen ja paitapuseroiden kanssa. Tästä bleiseristä kiinnostuin tietysti mallin vuoksi, mutta myös siksi, että se on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Myös musta Zaran pitkä toppatakkini on kierrätysmateriaaleista valmistettu. Toppatakkissani ainakin lyhyen kokemuksen jälkeen kierrätysmateriaali tuntuu toimivan. Katsotaan miten tämän bleiserin kanssa käy.



Valkoisen ja vaalean beigen kanssa valitsen kullanväriset korut. Suosin koruissa yksinkertaisuutta, mutta nyt pitkään jatkuneen sirojen korujen rinnalle olen hankkinut muutamia näyttäviä pukukoruja. Valitsen kuitenkin vain yhden näyttävän korun kerrallaan. Jos laita paksun kultaisen kaulaketjun, jätän korvakorut laittamatta. Näyttäviä korvakoruja käyttäessäni jätän muut korut pääsääntöisesti pois.



 

Onko sinulla kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig