lauantai 16. tammikuuta 2021

WEEKEND MOOD


Ihanaa viettää pitkästä aikaa viikonloppua kotona. Ulkona on tänään paukkunut pakkanen, mutta myös aurinko jaksoi paistaa koko päivän. Auringonpaiste ja valo sisälläkin innosti siivouksessa. Olisin halunnut ostaa myös kukkia, mutta lähikaupassamme ei ollut mieleistä kimppua. Pakkasella kukkien hankkiminen ilman autoa onkin vähän haastavaa ja usein on käynyt niin, että matkalla kaupasta kotiin kukat valitettavasti ehtivät paleltua. Kukkakaupassahan ne voidaan onneksi pakata paremmin.
Viikonlopuissa parasta on hidas herääminen ja aamukahvin nauttiminen ilman kiirettä. Tänään luin pitkään päivälehteä paperisena, mikä sekin on kivempaa kuin pieneltä puhelimen näytöltä uutisten lukeminen. Pienen pilven mukavaan aamuun toi tietysti edelleen jatkuvat uutiset Korona tilanteesta. En varmasti ole ainoa, joka on jo lopen kyllästynyt tilanteeseen. 
Päivällä ulkoilimme auringonpaisteessa kuopuksen kanssa ja otimme myös kuvia. Talvella on kyllä todella kiva kuvata, mutta kylmyyttä en rakasta ollenkaan. Tänääkin meillä molemilla on hurjasti vaatetta päällä, sillä pakkasta oli vielä melkein miinus kaksikymmentä. Silti lopulta molemmat palelimme.

 


Ulkoilun, rentoilun ja kotitöiden lisäksi viikonlopun ohjelmaan kuuluu lemppari ohjelmien katselua, lukemista ja kenties myös ostoksilla käyntiä. Tarvitsen kotiin muutamia juttuja, mutta jos totta puhutaan, ei oikein huvita lähteä juuri nyt kauppoihin, Viikolla huomasin, että pakkasella kasvomaski kostuu todella nopeasti ulkona ja sen jälkeen se tuntuu inhottavalta sisätiloissa.
Joulun olen siivonnut pois jo loppiaisena, mutta tuon pellavaliinan jätin vielä pöydälle. Se vähän pehmentää mustan ruokapyötämme ilmettä. Liinan ostin kevällä kuopuksen lakkiaisiin ja oikeastaan olisin halunnut hieman vaaleamman. Nyt talvella tämä sävy on ollut kaunis ja sopi täydellisesti jouluun.  

Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi ? Rentoa viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig