maanantai 5. lokakuuta 2020

SYYSRETKELLÄ






* Takki saatu KappAhlilta *

Miten ihanista syyspäivistä olemme saaneet nauttia viimeisen viikon ajan. Me kävimme viime viikolla syysretkellä kuopuksen kanssa ja kaikki tämän postauksen kuvat on otettu Vanhankaupunginkosken upeissa maisemissa. Se on yksi suosikkipaikoistani Helsingissä ja usein jatkan matkaani vielä Lammassaareen. Tällä kertaa me nautimme lounaan paikalla olleista ruokakojuista.







Päivän asuna oli KappAhlin syysmalliston tummanvihreä tikkitakki, joka on todella kätevä. Se on kevyt, mutta lämmin ja pitää tuulen loitolla. Takissa on korkea kaulus ja se on hyvä juuri nyt, kun ei vielä halua laittaa kaulahuivia, mutta joskus tarvitsee kuitenkin suojata niskaa kylmältä. Kevyttä sadettakin takki pitää, vaikke siis ole sadetakki.






 

Meillä oli aika mukava retkipäivä ja toivottavasti saisimme vielä pitkään nauttia kauniista ja kuulaista syyspäivistä. Helsingissä on niin monia kivoja paikkoja, joissa voisi käydä. Lähteminen on joskus vaikeea, kun siinä sohvalla olisi niin mukava köllötellä, mutta itse olen huomannut, että on paljon parempi ole, kun vaan reippaasti lähtee liikkeelle. 


Oletko nauttinut ihanista syyspäivistä ? 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig