torstai 8. lokakuuta 2020

ARMY GREEN & BLACK OUTFIT

Vihreä ei todellakaan ole oma lempivärini, mutta jostain kumman syystä rakastan armeijan vihreää. Sitä minulla on aina muutama vaatekappale ja erityisesti tykkään käyttää sitä syksyllä yhdessä mustien vaatteiden kanssa. Armeijan vihreä sopii loistavasti myös valkoisten vaatteiden kanssa ja tätäkin KappAhlin jakkua voi hyvin käyttää kesällä yhdessä valkoisen mekon kanssa. 


Tämä kuvien asu oli ylläni maanantaina, kun kävin syömässä poikani kanssa. Myöhäisen lounaan jälkeen otettiin kuvat ja kierreltiin syksyisessä kaupungissa. Minun toiveestani käveltiin puistoissa ja lopuksi shoppailtiin. Päivä oli ihanan lämmin ja keskustan puistoissa kaunis ruska. Yleensä shoppailen tyttöjen kanssa, mutta ihan yhtä hauskaa se oli pojankin kanssa. 


Musta mekko on Zarasta, samoin kuin mokkaiset cowboy bootsit. Ne ovat molemmat ale löytöjä ja mekkohan on ollut täällä blogissakin jo muutaman kerran. Olen käyttänyt sitä ympäri vuoden, kesällä tennareiden kanssa ja talvella nilkkureiden sekä villakangastakin kanssa. Mekko on ihana myös nahkatakkiin yhdistettynä. Saappaita olne käyttänyt nyt syksyllä usein erilaisiin asuihin yhdistettynä. 

 

Tunnelmallista torstai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig