keskiviikko 23. syyskuuta 2020

SYYSASU
* Gaston Lugan reppu saatu *

Viime talvena näin jossain nettisivustoilla neuleliivejä ja ensimmäinen ajatukseni oli, että tuollaista en ainakaan hanki. Oma muistikuva neuleliiveistä on lapsuudesta ja siitä on jäänyt jotenkin epämiellyttävä tunne. Vaan niin se mieli muuttuu, sillä nyt syksyllä huomasin katselevani ihastuneena neuleliivejä ja juurikin tälläisiä luonnonvaaleita ylisuuria. Muutama kaunis liivi meni sivu suun, kun en ollut tarpeeksi nopea shoppailija netissä, mutta sitten tärppäsi. Oma liivini löytyi sattumalta kuinkas muutenkaan kuin H&M stä, kun etsin ihan jotain muuta. Plussana materiaali, joka on miltei kokonaan puuvillaa.


Neuleliivin hyvä puoli on se, että se jättää kauniisti alla olevan paidan näkyviin. Oma ylisuuri paitapuseroni on jo moneen kertaan blogissa nähty, kesällä käytin sitä usein bermudashortsien kanssa. Muuten vaaleaa syysasuani terävöittää mustat nilkkurit ja musta reppu. Nilkkurit ovat uusi hankintani talvea varten ja ne ovat tuollaiset möhkälemäiset, mutta juuri nyt tosi trendikkäät. On se hassua, kuinka vuodesta toiseen ihastun näihin uusiin trendeihin, joten klassista pukeutujaa minusta tuskin tulee koskaan. 


Musta reppu on uusi ja sitä käytän nyt työmatkoilla. Se on juuri oikean kokoinen, reppuun mahtuu päivittäin tarvitsemani jutut ja eväät. Niin ja minusta myös todella tyylikkään näköinen sekä mukavampi kantaa mukana kuin kangaskassia. Matkoillekkin tämä olisi juuri täydellinen päiväretkille  tai vaikkapa kameralle ja varusteille. Repussa on myös säilytystasku läppärille ja pikkutasku passille. Reppuni on saatu ja se on ruotsalaisen Gaston Lugan mallistosta. Teille lukijoilleni  Gaston Luga antaa nyt  viidentoista prosentin alennuksen  tuotteistaan koodilla saras15 ja koodi on voimassa kolme kuukautta. Gaston Lugan sivuilla on monipuolinen valikoima erilaisia reppuja ja asusteita, kannattaa nyt hyödyntää tuo alennus, jos olet reppua vailla.

 


Kivaa keskiviikkoa kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Ihanan mielenkiintoinen kerroksellinen asu! Nyt herasi kylla tarve tuollaiseen neuleliiviin. Niin monta eri asumahdollisuutta! Pillifarkkujen ja flanellipaidan kanssa; pitkahihaisen mekon paalle; yksivarisen swetarisetin paalle; Bleiserin alle pitkan hameen kanssa; jne jne. Ja reppu on ihan ehdoton jos on paljon kannettavaa mukana. Olen jo kauan haaveillut Pradan mustasta nylonkankaisesta kevyesta repusta matkustamiseen. Tahan mennessa olen kayttanyt Amazonin no-label mustaa nylon perusreppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hih, juuri noilla lukuisilla eri asu mahdollisuuksilla puolustelin itselleni tämän liivin ostoa. Ja luulen, että lopuksi käytän tätä ihan kotiasujen kanssa, sillä tämä on myös super mukava päällä.

   Pradan reppu on kyllä tyylikäs ja matkustamiseen kevyt reppu onkin paras vaihtoehto.

   Poista
 2. Taas kerran asut, joita voisin itsekin käyttää - paitsi valkoisia housuja; niitä en ole käyttänyt sen jälkeen kun vuosikymmeniä sitten lähdimme opiskelijakavereiden kanssa autolla saaristoa tutkimaan ja vasta perillä pitkään jo tallustaneena huomasin, että olin istunut tulomatkalla suklaapalan päällä. Minulla on myös tuo sama Gaston Lugan reppu ja sille on ollut tosi paljon käyttöä.
  Upeita syyspäiviä, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 No, en kyllä yhtään ihmettele ettet ole valkoisia housuja tuon kokemuksen jälkeen käyttänyt :D

   Gasto Lugan reppu on kyllä todella kätevä ja tämä on myös tyylikäs ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig