maanantai 21. syyskuuta 2020

OH LA LA


* Kynsilakat Pr-näytteitä *

Oh la la, Trés Chic ja RSVP on näiden Ateliér Rouge kynsilakkojen nimiä. Itse olen ihan heikkona kaikkiin nude sävyihin kynsillä ja huulilla. Kirkas punainen on toki klassikko, jolla on myös paikkansa sydämesssäni, mutta ilman nude sävyjä en kerta kaikkiaan voi olla. Nämäkin Ateliér Rougen kynsilakat löytyvät Kicksistä ja ovat parhaimmillaan, kun alle viitsii laittaa aluslakan ja päälle suojaavan päällyslakan.



Kesällä luulin vaihtavani lennosta vaaleat asuni mustiin syksyn tultua, mutta aika monena päivänä olen huomannut vetäväni ylleni vaaleita värejä. Jos olen pukeutunut mustiin ja sitten on tullutkin aurinkoinen ja lämmin ilma, on harmittanut ihan vietävästi. 


Vaaleat vaatteet ovat aiheuttaneet myös sen, että olen ihan vakavasti taas miettinyt oman hiusvärin kasvattamista takaisin ja mahdollisesti jopa jotain kaunista lämmintä ruskeaa sävyä hiuksiin. Tämä voi olla vaan hetkellistä, mutta blondina sitä on aina värjäyskierteessä ja harvoin hiuksissa on sellainen sävy mihin olisi itse tyytyväinen. Varmasti pitäisi käydä kampaajalla kuukausittain.



 

Pidätkö tummista vai vaaleista hiuksista ? Entä mietitkö hiusvärin vaihtoa ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig