sunnuntai 27. syyskuuta 2020

SUNDAYS


 
Lempeä melkein kesäinen sää on hellinyt meitä tämän viikonlopun. Ja juuri tälläisenä haluaisin muistaa tämän syyskuun. Tänään en kuitenkaan ole ehtinyt ulos kuvaamaan, enkä edes nauttimaan kaunista säästä. Onneksi koneelta löytyi nämä viikolla napatut kuvat olohuoneesta ja vaikkei näissä auringonvalo leikittele, on kuvissa silti kaunis loppukesän / syksyn tunnelma.


Tuo kuvissa näkyvä kukkakimppukin on jo kuihtunut. Se muuten kiinnosti kissapoikaa aivan valtavsti, sillä siinä oli joku heinä, jota se yritti napata ja syödä. Jouduin lopulta ottaman heinän pois ja heittämään sen salaa roskiin, sillä nukkumisestakaan ei meinannut tulla mitään. Kaikkeen sitä kissan omistajana joutuukin.Sunnuntai on siis kulunut melko laiskoissa merkeissä ja aamukahviakin kului useampi kuppi Hesaria lukien. Pari kirjaakin odottaa yöpöydällä lukemista ja olen myös yrittänyt rajoitaa aikaani somessa. Ihan aina se ei onnistu, sllä tavoistaan oi vaikea päästä eroon. Toinen tapoihin liittyvä asia on tietysti ruokailu. Kummalista miten vaikea on lopettaa herkkujen syömistä. Itselleni kompastuskivi niiden osalta on työpaikka. Töissä väsyneenä, kiireisenä ja nälkäisenä on niin helppo piristää itseään ( hetkellisesti ) nappaamalla suuhunsa joku työkavereiden tuoma herkku. Kotona herkkulakko sujuu ilman ongelmia.
Miten sinun viikonloppusi sujui ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. On ollut tosiaan ihanat syyskuun ilmat!
  Miten kauniita kuvia ja tunnelmia olet ikuistanut olkkarista :)
  Meillä oli lauantaina vanhempien mökillä talkoot, ja oltiin koko lähisuku pitkästä aikaa yhdessä puuhastelemassa. Ilma oli mitä mainioin siihen puuhaan ja saatoimme syödäkin ulkona, mikä on harvinaista tähän aikaan vuodesta.
  Eilen lähdettiin kaveripariskunnan kanssa veneellä lähisaariin retkelle - ilma oli aurinkoinen ja lämmin, mutta aikamoinen tuuli yltyi päivällä, mikä teki kotimatkasta aika keikkuvan.
  Valoisia syyspäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3

   Kuulostaa ihanalta viikonlopulta, sukulaisia on aina mukava tavata :) Ja nyt oli todella upeat ilmatkin, mutta tuuli on jo syksyinen, kuten tekin saitte kokea paluumatkallanne.

   Ihanaa syksyn jatkoa sinulle Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig