lauantai 8. elokuuta 2020

ATELIER ROUGE THE ULTIMATE FASHION ACCESSORY

kauneus


* Atelier Rouge tuotteet Pr-näyte *

Kesän viimeinen lomajakso alkoi upealla auringonpaistella. Ensimmäistä lomapäivää olen kuitenkin viettänyt kotona nukkuen pitkään, sillä viime viikko oli aika raskas aikaisine aamuineen. Lisäksi olemme tilanneet sushia kotiin, sillä kumpikaan meistä ei jaksanut tehdä ruokaa. Asukuviakin ehdittiin napata ja samalla reisulla hain kaupasta jäätelöä sekä nautin kauniista kesäsäästä hetken puistossa. Lomapäivään on kuulunut myös kynsien hoitoa Atelier Rougen tuotteilla.
Atelier Rouge on Kicksin oma sarja, johon kuuluu kynsituotteita. Sarjaan kuuluu trendikkäät kynsilakat, kynsien huoltotuotteet sekä työkalut. Kynsilakkapullojen korkki ja harja helpottavat lakkausta ja tulos on melkein yhtä upea kuin ammattilaisella. Saatavilla on myös alus-ja päällyslakka, joiden ansiosta lakkaus kynsillä kestää pitkään siistinä. Päällyslakkoja on lukuisia erilaisia, joilla saa joko mattaa tai kiiltävää pintaa. Työkaluissa löytyy myös erilaisia viiloja, saksia jne. Hinnaltaan nämä ovat jokaisen kukkarolle sopivia ja lisäksi tuotteet ovat 100 % vegaaneja sekä 80 % luonnollisia. Tässä saamassani pakkauksessa kaikki kynsilakka sävyt ovat tuollaisia voikakkaita punaisia, jotka ovat suosikkejani nude sävyjen rinnalla. Aionkin loman aikana piipahtaa Kicksissä hakemassa pari vaaleampaa sävyä tästä uudesta Atelier Rouge sarjasta.


Onko sinulla oma suosikkisävysi kynsilakoissa ?
Share:

4 kommenttia

 1. Kaikki kolme kuvissa olevaa väriä on täydellisiä! Ja kiinnostava lakkasarja myös :) Suosikkisävyni ovat vaalea ballerina, tumma viininpunainen, lämmin punainen sekä tumma burgundi - olleet jo vuosia.
  Kivaa sunnuntaita Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun suosikkisi ovat ihanan ajattomia klassikoita. Käytän niitä itsekin, tosin viininpunaista lähinnä syksyisin. Itse tykkään myös hieman orassinpunaisesta kesällä, mutta pakko tunnustaa, että aika usein valitsen jonkun nude sävyn.

   Kiitso samoin Maarit <3

   Poista
 2. Ihania lakkoja, mulla tulee kynnet lakattua vaaleilla sävyillä, toisinaan kunnon punaisellakin.

  Suloista sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleat on munkin suosikkeja, mutta punaiset kynnet on ihanat juhliin ja silloin kun haluaa piristää vaikka kokomustaa asua.

   Kiitos samoin Sari <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig